zaštita podataka

Zaštita podataka

zaštita podataka

Zaštita vaše privatnosti i osobnih podataka vrlo je važna za nas, BRETANIDE Sport & Wellness Resort. Vrlo nam je važno da se sva provedba naših internetskih aktivnosti provodi u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka i zakonskim zahtjevima.
U nastavku ćete pronaći sve informacije o tome kako postupamo s vašim podacima i reći vam kako štitimo vaše podatke, s kim ih dijelimo i kako možete promijeniti svoje podatke.

Osnove

Ova politika privatnosti odnosi se na sve osobe koje koriste usluge BRETANIDE. Time Vas obavještavamo o vrsti, opsegu i svrsi prikupljanja i korištenja Vaših osobnih podataka od strane naše tvrtke. Poštujemo Vašu privatnost i nastojimo se strogo pridržavati zakonskih zahtjeva za obradu Vaših osobnih podataka (Uredba EU br. 679/2016 (GDPR), DSG 2000, DSG 2018 i TKG 2003). Svi vaši osobni podaci bit će obrađeni na ovoj osnovi.
Odgovorna osoba u smislu važećih propisa o zaštiti podataka je BRETANIDE Resort doo, Put Zlatnog rata 50, 21420 Bol, otok Brač – Hrvatska.
Korištenjem naših usluga i davanjem privole u skladu s ovom izjavom potvrđujete da ste stariji od 14 godina i da ste u mogućnosti dati valjanu privolu ili da već imate učinkovitu privolu svog zakonskog skrbnika ili staratelja.

Informacije u skladu s člankom 13. GDPR-a

Osobito vaši osobni podaci

 • Vaši matični podaci (prezime, ime, adresa, e-mail adresa, broj telefona i faksa, datum rođenja, broj kupca) kao i jezik i registarska oznaka vozila,
 • podatke u putnim ispravama (broj putovnice, podaci o putovnici, datum rođenja, tijelo koje ih je izdalo, mandat, nacionalnost) i osobnim iskaznicama (osobna iskaznica, vozačka dozvola itd. uključujući tijelo koje ih je izdalo i termin),
 • podatke o načinu plaćanja i u vezi s plaćanjem, posebice EC karticama, kreditnim karticama i bankovnim karticama,
 • duljinu boravka koju ste zatražili kao i odredišta, hotele, osobe za kontakt, uvjete, posebne usluge, podatke o zdravstvenom stanju, broj čestog putnika, osobne preferencije koje nam otkrijete i
 • posebne kategorije podataka, kao što su zdravstveni podaci, posebne potrebe i podaci o braku/partnerstvu, potrebne su za naše usluge. Ovo također uključuje rezervacije za putovanja, turističke vodiče, catering, iznajmljivanje vozila, transfere, obradu registracije, osiguranje, događaje, obilaske, akreditacije, vaučere uključujući kreiranje kupaca, naplatu i njihovu provjeru (B2B, B2C, FIT), rezervacije karata i mnogo toga više.

Stoga te podatke pohranjujemo i obrađujemo u ove svrhe i, ako je potrebno, prosljeđujemo ih trećim stranama s kojima surađujemo kako bismo pružili najučinkovitiju i najbolju moguću uslugu za naše klijente – to također može uključivati ​​pružatelje usluga u trećim zemljama kao izvršitelje obrade , softver i pružatelji agencijskih usluga pripadaju –, prenosi.
Ne koristimo profiliranje niti automatizirane odluke.

Pravne osnove za ove procese obrade podataka su

 • ispunjenje naših predugovornih i ugovornih obveza prema vama,
 • pristanak dobiven od vas,
 • statutarne, ugovorne ili druge zakonske obveze s naše strane (npr. prava na dokumentaciju i obveze prema računovodstvenim, poreznim i carinskim zakonima, ugovori, izvješćivanje, pravni sporovi) kao i odjeljak 96 TKG i
 • naše legitimne interese (npr. poboljšanje naše korisničke usluge, uključujući u području izravnog oglašavanja ili zaštite vlastitih pravnih interesa).

Trajanje pohrane određeno je trajanjem našeg poslovnog odnosa, privolom koju ste dali te zakonskim zahtjevima za čuvanje i pravnim obvezama koje se na nas odnose. Naglašavamo da u slučaju redovite suradnje za pružanje najbolje moguće korisničke usluge, nastojimo tako dobro poznavati zahtjeve kupaca koje ste nam već priopćili kako bismo vam mogli udovoljiti na trajnoj i dugoročnoj osnovi.
Svoje podatke možete u bilo kojem trenutku ukloniti s naše mailing liste na izričit osobni zahtjev. Vaši se podaci više neće koristiti u reklamne svrhe. U tom slučaju BRETANIDE koristi Vaše podatke isključivo u interne svrhe, npr. B. za statističke procjene podataka.

Naše web stranice

Kada pristupite našoj web stranici, vaši se pristupni podaci automatski prikupljaju i pohranjuju. Ovi podaci o pristupu mogu uključivati, posebno, stranicu kojoj je pristupljeno, pregledane datoteke, datum i vrijeme pristupa, IP adresu korisnika, podatke računala koje je pristupilo, posebno preglednik i operativni sustav, kao i količinu podataka i izvješće o uspješnom pristupu. Ove pristupne podatke koristimo u interne statističke svrhe kako bismo osigurali sigurnost naše ponude i optimizirali ponudu. Ako se sumnja na nezakonitu radnju, pristupni podaci će se procijeniti kako bi se sačuvali dokazi.
Unosom svojih osobnih podataka u jedan od naših obrazaca za kontakt, pristajete na naš prijenos, pohranu i obradu za vrijeme trajanja obrade ovog specifičnog zahtjeva. To se posebno odnosi na vaše upite putem kontakt obrasca, chata i e-mailova koje nam šaljete. Ovi podaci su nam potrebni za obradu vašeg zahtjeva, au tim slučajevima pohranjujemo i vašu IP adresu u svrhu očuvanja dokaza. Podaci će biti pohranjeni onoliko dugo koliko je potrebno za rješavanje bilo kakvih dodatnih ili naknadnih pitanja postavljenih od strane vas ili nas.
Prilikom rezervacija i osobnih upita za putovanje prikupljaju se i osobni podaci svih suputnika (ime i prezime i datum rođenja). Stoga biste trebali osigurati da sve informacije koje se odnose na treće strane dajete uz pristanak te osobe.
Vaši osobni podaci koristit će se za obradu u vezi s obvezujućom rezervacijom i proslijeđivat će se samo trećim stranama (pružateljima usluga) za obradu obvezujućih rezervacija unutar zakonski dopuštenog okvira.
Podaci o uplatama su anonimizirani i ne mogu se donositi nikakvi zaključci o vama osobno.
Pravni temelj za ovu obradu podataka je vaš pristanak, naše predugovorne i ugovorne obveze prema vama, naši legitimni interesi i zakonske obveze svih vrsta te članak 96. TKG.
Sadržaj naše web stranice pažljivo je kreiran i višestruko provjeravan, ali ne preuzimamo odgovornost za aktualnost, točnost i potpunost danih informacija. Zahtjevi za naknadu štete zbog korištenja ili nekorištenja informacija ili korištenja netočnih ili nepotpunih podataka su isključeni. Sve ponude su neobvezujuće. Zadržavamo pravo izmjene, dopune ili brisanja ponude ili njezinih dijelova ili privremenog ili trajnog prekida objavljivanja web stranice bez prethodne najave.
Sadržaj i programiranje naše web stranice zaštićeni su zakonima o autorskim pravima i pomoćnim zakonima o autorskim pravima. Zabranjeno je svako umnožavanje – uključujući izvatke – i javno umnožavanje, posebice kopiranje tekstova, grafika i fotografija, bez našeg prethodnog pismenog pristanka.

Newsletter

Slobodno se pretplatite na naš newsletter. Registracija, za koju morate unijeti svoju e-mail adresu i dati suglasnost za primanje newslettera, može stupiti na snagu samo ako potvrdite link za registraciju koji ste primili e-mailom. Kako bismo vam u newsletteru mogli pružiti ciljane informacije koje vas posebno zanimaju, omogućujemo vam da prilikom registracije date podatke o određenim interesima, rokovima, lokacijama i regijama i slično.
U svakom newsletteru koji dobijete pronaći ćete sve informacije koje su vam potrebne za odjavu s newslettera. Za više informacija o našim newsletterima kontaktirajte nas na office@bretanide.hr . Ovdje smo da pomognemo.

Prijenos trećim osobama / obveze izvršitelja obrade

Možemo koristiti vaše osobne podatke

 • unutar skupine, uzimajući u obzir dopuštene uporabe
 • obrađivačima (npr. za naše elektroničko oglašavanje u obliku biltena) koji su se obvezali na poštivanje primjenjivih standarda zaštite podataka.

Ako usklađenost s europskim standardima zaštite podataka nije moguća – na primjer zato što standardne ugovorne klauzule, odluke o primjerenosti ili certifikati nisu zajamčeni u konkretnom slučaju – pravodobno ćemo vas obavijestiti i također od vas dobiti potrebnu suglasnost. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na office@bretanide.hr

Kolačići i usluge praćenja

Koristimo kolačiće, male tekstualne elemente koji se koriste za pohranu informacija u web preglednicima. Kolačići se prepoznaju kada sljedeći put posjetite našu web stranicu i značajno pridonose ubrzanju procesa učitavanja i olakšavanju korištenja naših ponuda. Podaci koje kolačići prepoznaju i pohranjuju koriste se za Vaše prepoznavanje, ali i za analizu Vašeg korisničkog ponašanja. Pohranjuju se na poslužitelju dotičnog pružatelja usluga, koji se kao izvršitelj obrade obvezao na poštivanje važećih standarda zaštite podataka. Nakon što posjetite našu web stranicu, kolačići će ostati pohranjeni na vašem uređaju osim ako to unaprijed ne odbijete ili aktivno ne izbrišete kolačiće. Aktivno deaktiviranje kolačića može utjecati na funkcionalnost naših web stranica za vas. Također možete spriječiti pohranjivanje kolačića odgovarajućim podešavanjem softvera preglednika. Međutim, želimo istaknuti da u ovom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcije naše web stranice. Također možete spriječiti prosljeđivanje podataka koje generira kolačić i koji se odnose na vašu upotrebu web stranice (uključujući vašu IP adresu) Googleu i obradu tih podataka od strane Googlea korištenjem opcije preglednika dostupne na web stranici google.com. Preuzmite i instalirajte dodatak. Međutim, dodatak je dostupan samo za određene programe preglednika. Također koristimo sadržaje trećih strana na našoj web stranici kako bismo našu web stranicu učinili što informativnijom i praktičnijom za vas. To uključuje, na primjer, Google karte ili YouTube. Ovi pružatelji trećih strana dobivaju vašu IP adresu iz tehničkih razloga. Nemamo utjecaja na korištenje ovih podataka od strane dobavljača trećih strana. U tom smislu upućujemo na izjave o zaštiti podataka dotičnih pružatelja usluga. Koristimo Google Analytics, uslugu web analize tvrtke Google Inc. 1600, Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD (“Google”). Google Analytics koristi kolačiće. Podaci koje generira kolačić o vašem korisničkom ponašanju obično se prenose na Googleov poslužitelj u SAD-u i tamo pohranjuju. Vaša IP adresa bit će prethodno skraćena unutar Europske unije i time anonimizirana ili barem pseudonimizirana. Samo u iznimnim slučajevima puna IP adresa će se prenijeti na Google poslužitelj u SAD-u i tamo skratiti. Google koristi ove informacije kako bi procijenio vaše korištenje web stranice, sakupio izvješća o aktivnostima na web stranici i kako bi operateru web stranice pružio druge usluge povezane s aktivnošću na web stranici i korištenjem interneta. IP adresa koju prenosi vaš preglednik kao dio Google Analyticsa ne kombinira se s drugim Google podacima. U tom kontekstu također obratite pažnju na Googleovu izjavu o zaštiti podataka, posebno informacije dostupne na sljedeće dvije poveznice: Koristimo Facebook društvene dodatke iz društvene mreže Facebook, kojom upravlja Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square Dublin 2, Irska, i Facebook Inc., 1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA 94303, SAD. Ovi dodaci su gumbi koje Facebook koristi za mjerenje tko posjećuje našu web stranicu. Ako je posjetitelj istovremeno registriran i prijavljen kao Facebook korisnik, daljnje podatke također pohranjuje Facebook. Facebook prima vašu IP adresu iz tehničkih razloga. Nemamo utjecaja na korištenje ovih podataka od strane Facebooka. U tom smislu upućujemo na Facebookove izjave o zaštiti podataka, posebno na informacije dostupne na sljedećoj poveznici:

Tamo ćete također dobiti informacije o tome kako možete blokirati Facebook društvene dodatke svojim preglednikom.

Kontakt

U svakom trenutku možete besplatno zatražiti informacije o Vašim osobnim podacima koje pohranjujemo. Kao nositelj podataka, također imate pravo na opoziv, informiranje, brisanje, ispravak, ograničenje i prijenos vaših osobnih podataka, pod uvjetom da ne postoji zakonska obveza zadržavanja s naše strane.
Posljedice opoziva: Pseudonimizacija osobnih podataka.
Za više informacija o vašim pravima kao nositelja podataka, obratite nam se na office@bretanide.hr . Ovdje smo da pomognemo. Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, 10 000 Zagreb, nadzorno je tijelo nadležno za žalbe.

Razno

Proveli smo organizacijske i tehničke zaštitne mjere, koje kontinuirano ocjenjujemo i prema potrebi prilagođavamo, kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke koje pohranjujemo i obrađujemo.
Zadržavamo pravo promijeniti ovu izjavu o zaštiti podataka u bilo kojem trenutku i prilagoditi je novom razvoju. Nova verzija primjenjuje se od trenutka kada postane dostupna na našoj web stranici. Aktualna verzija izjave o zaštiti podataka dostupna je u svakom trenutku na web stranici www.bretanide.at/datenbschutz , naš impresum na www.bretanide.at/impressum/ .

Remarketing

Ova web stranica koristi alate za remarketing. Google, Facebook i ostale treće strane poslužuju oglase na web stranicama diljem interneta i koriste kolačiće za posluživanje oglasa na temelju korisnikovih prethodnih posjeta našoj web stranici.
Primjenjuju se propisi o zaštiti podataka dotičnih tvrtki.
Možete saznati više o zaštiti podataka naših partnera za remarketing i njihovim postavkama za oglašavanje na temelju interesa na sljedećim povezanim stranicama:

 • Google LLC (SAD): Izjava o zaštiti podataka i postavke za oglašavanje na temelju interesa
 • Facebook Ireland Ltd. (Irska): Izjava o zaštiti podataka ili pravila o kolačićima ili postavke za oglašavanje na temelju interesa

Google neće povezivati ​​vašu IP adresu s drugim Google podacima bez vašeg posebnog pristanka. Googleovu upotrebu kolačića možete deaktivirati postavljanjem softvera preglednika u skladu s tim tako da posjetite www.google.de/policies/technologies/ads/ i kliknete gumb “isključi se”. Alternativno, možete isključiti korištenje kolačića trećih strana tako da posjetite stranicu za isključivanje Network Advertising Initiative na www.networkadvertising.org/choices/ .

Rezervirajte sada
Scroll to Top