tenis

tenis

Tennisspiel in Bol auf Brac

Uređeno tenisko igralište s 5 zemljanih teniskih terena dostupno je izravno u BRETANIDE Sport & Wellness Resortu u Bolu – otok Brač. Kao igrač iz hobija ili za pripreme za prvenstvo, provedite odmor u prekrasnom ambijentu i spojite ga sa zabavom igrajući u našem resortu.

Nudimo odličan program za teniske entuzijaste svih uzrasta i sposobnosti . Grupe također mogu rezervirati teniske terene prije dolaska.

S austrijskom teniskom školom “Dr. Hannes Zischka , jedan od najuspješnijih svjetskih organizatora kampova, brine o svim ljubiteljima tenisa BRETANIDE – i onima koji će to zajamčeno postati tijekom svog odmora!

Programi obukeZischka nudi pravu obuku za svaki zahtjev.
Ovome možete vjerovati od tržišnog lidera:

Zischka tjedni kamp : 6 dana treninga, 7 noćenja

Z ischka besplatan tenis u ljetnom kampu: u srpnju i kolovozu.

To nije osigurano samo izvrsnim omjerom cijene i kvalitete, već prije svega iskusnim i snažnim trenerima Oliverom Jankovićem i njegovim timom koji iz godine u godinu inspiriraju stotine stalnih gostiju. Uz modernu metodologiju i predanost moći ćete spojiti napredak s puno zabave.

Više informacija o našem teniskom treneru: https://www.tennisschule-bol-oliver.com.hr/

Rezervirajte teniske terene u BRETANIDE za goste koji nisu u hotelu – Tenis u Bolu – Otok Brač :

Naše teniske terene mogu rezervirati i negosti hotela po cijeni od 15 eura po satu. Jednostavno kontaktirajte recepciju BRETANIDE.

Rezervirajte sada
Scroll to Top