Fitness program

Fitness program

fitness

BRETANIDE vam nudi nebrojene mogućnosti da razgibate svoje tijelo tijekom odmora.

Nudimo vam trening snage, izdržljivosti i opuštanja pod nadzorom uz zabavu, motivaciju i garanciju uspjeha. Naš animacijski tim pratit će vas na raznim treninzima ili vođenim turama i pobrinuti se da ostanete motivirani.

Oblikovanje tijela

Aerobik: Učinkovit trening jačanja problematičnih područja ruku, nogu, trbuha i stražnjice! Ciljane vježbe jačanja grade mišiće i čine da svi džepovi masnoće nestanu!

Aqua fitness: Aqua fitness je vježba cijelog tijela koja se odvija u plitkoj vodi u visini prsa sa i bez opreme kao što su: nudi se rezanac za bazen. Treniraju se ruke, noge, stražnjica i torzo. Uzgon u vodi potiče rasterećenje zglobova, a otpor u vodi potiče snagu i izdržljivost mišića.

Trbuh-noge-stražnjica: Ako želite imati ravan trbuh, čvrsta bedra i čvrstu stražnjicu, sve to možete postići ovim treningom, jer uz vježbe koje smo pripremili za vas postići ćete svoj cilj.

Gimnastika: Osposobljavamo vas za dan. Ove aktivnosti će vam pomoći da poboljšate svoje držanje, bolje razumijete vlastito tijelo, bolje se ispravljate i kontrolirate. Vrijedi napomenuti da se kod ovih vježbi ne radi samo o tjelesnoj aktivnosti, već io boljem psihološkom upoznavanju vlastitog tijela.

Trening izdržljivosti

Biciklističke ture i pješačenja: Otkrijte otok Brač na uravnoteženoj biciklističkoj turi ili opuštenom pješačenju. Trening u aerobnom području jača kondiciju i omogućuje brzo topljenje masnih naslaga.

Trčanje: Neposredno ispred Bretanide nalazi se šetnica uz plažu koja vodi prema Zlatnom ratu s jedne strane i gradu Bolu s druge strane. Borova šuma pruža ugodan hlad pa je šetnica idealno polazište za opušteno ili intenzivno trčanje.

Nordijsko hodanje: Korištenje štapova hodanje pretvara u vježbu koja opterećuje i mišiće gornjeg dijela tijela. Ovaj sport vam pomaže sagorjeti više kalorija i također sprječava bolove u leđima.

Trening opuštanja

Body & Mind, trening opuštanja: Ostavite svakodnevicu iza sebe, oslobodite se napetosti, smanjite stres i ojačajte mišiće – nježni trening za opuštanje mišića, sprječavanje skraćenja, poboljšanje držanja i mobilizaciju zglobova.

Mobilizacija i istezanje:  Da bismo imali zdrava leđa, potrebne su nam 3 komponente: mobilizacija, jačanje i istezanje. Najvažnija komponenta je jačanje, jer zdrava leđa zahtijevaju snažne leđne mišiće. Osim leđnih mišića, vrlo su bitna i snažna ramena, stražnjica i trbušni mišići. U početku se mobilizira kralježnica te se zagrijavaju zglobovi i mišići. Na programu su i vježbe ravnoteže za bolju stabilnost tijela. Nakon učvršćivanja potrebno je završno istezanje i istezanje.

Fitnes za leđa:  Bol u leđima je najraširenija bolest broj 1. Ovim vježbama pomoći ćemo vam da ponovno opustite mišiće jer je uzrok boli obično u mišićnim vlaknima koja su se skupila i više se ne mogu opustiti. Nepravilno naprezanje i nedostatak tjelovježbe obično se okrivljuju za bolove u leđima.

Joga: Joga je oblik vježbanja koji svojim brojnim dobrobitima obogaćuje gotovo svakoga. Osim fizičkih promjena koje postižete jogom, dobit ćete i psihičku snagu.

Rezervirajte sada
Scroll to Top