Izleti Brač i okolica

Izleti Brač i okolica

Upoznajte otok Brač i njegove znamenitosti izbliza
Upoznajte okolicu na našim izletima. Izleti se nude izravno u hotelu.

Ture i posjete

Obilazak otoka Brača

Nakon doručka, polazak iz hotela prema Vidovoj gori (778 m, najviši vrh jadranskih otoka). Nakon što ste vidjeli otok odozgo, nastavljamo prema Škripu. Ovdje posjećujemo otočki muzej. Nakon zadržavanja od oko 2 sata vozimo se do Pučišća i posjećujemo tamošnju kamenoklesarsku školu. Na Braču se vadi bijeli mramor kojeg možete pronaći u poznatim zgradama poput Bijele kuće; Povratak u hotel.

Naglasci

Razgled otoka Hvar - Palmižana

Sastajanje i polazak u luci Bol. Izlet brodom “Frane” do Hvara. Po dolasku u Hvar imate 2 sata slobodnog vremena. Ne propustite najstariji grad u Hrvatskoj sa svojim zaštitnim zidinama i fascinantnom poviješću. Također imate mogućnost ostati u Hvaru ili produžiti do mjesta Palmižana i napraviti riblji piknik na brodu. U 16:00 sati polazak iz Palmižane preko Hvara, povratak u Bol. Vrijeme dolaska 18:00 sati.

Naglasci

Razgled grada Splita

Polazak u jutarnjim satima autobusom iz hotela prema Supetru. Od tamo nastavljamo trajektom za Split. Po dolasku u Split slijedi razgled grada pješice - posjet staroj gradskoj jezgri, katedrali, Jupiterovom hramu i Dioklecijanovoj palači. Split je jedan od najpoznatijih i najljepših lučkih gradova na svijetu. Nakon toga imate slobodno vrijeme. U 16 sati katamaranom se vraćamo direktno u Bol.

Naglasci

Rezervirajte sada
Scroll to Top