Certifikati

Certifikati

Naši certifikati

HolidayCheck nagrade

I ove godine dobili smo poznatu nagradu HolidayCheck.

Bretanide HolidayCheck Award 2024

Nagrada HolidayCheck

Održivi hotel

Vjerni motu “Hotel sa zelenim srcem”, mi – BRETANIDE Sport & Wellness Resort – također predstavljamo primjer za dobrobit okoliša i stavljamo poseban fokus na održivost.

Informacije o mjerama održivosti možete pronaći ovdje .

Travel Life Zertifikat Bretanide

Travelife - Ovaj certifikat održivosti znači da je hotel dobio zlatni Travelife pečat. Procjena se temeljila na mjerama poduzetim u smjeru: minimiziranja utjecaja na okoliš, poboljšanja ekonomskog i društvenog utjecaja na ljude u njihovoj zajednici, poštivanja i zaštite ljudskih prava i pravednih uvjeta rada, prakse zaštite dobrobiti životinja i bioraznolikosti.

Ecostar Zertifikat Bretanide

Ecostar - Ovaj certifikat održivosti označava da je hotel dobio Ecostars certifikat - E1*. Procjena se temeljila na analizi ekoloških i društvenih aspekata i smjernica upravljanja (ESG).

Certifikati o zdravlju i sigurnosti

Program BRETANIDE Health&Safety implementirao je najbolje svjetske prakse u svim područjima.
Glavni certifikati koje program uključuje su:

Safe Stay in Croatia Zertifikat

Siguran boravak u Hrvatskoj - nacionalna sigurnosna oznaka Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske koja jamči da su na licu mjesta poduzete sve obvezne epidemiološke mjere i zdravstvene sigurnosne preporuke. Sigurnosni protokoli za ovu oznaku slijede smjernice Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Svjetskog vijeća za putovanja i turizam.

Safe Travel Zertifikat

Safe travels međunarodna je oznaka sigurnih putovanja koju je osmislilo Svjetsko vijeće za putovanja i turizam (WTTC) kako bi pomoglo putnicima da prepoznaju odredišta i tvrtke koje se pridržavaju globalnih zdravstvenih i higijenskih standarda.

Sve informacije na dan 13.08.2021
Rezervirajte sada
Scroll to Top