Uvjeti

Uvjeti

Odredbe i uvjeti

 • Naknade za otkazivanje možete pronaći pod Naknade za otkazivanje (vidi dolje).
 • U slučaju nepojavljivanja i bez prethodnog otkazivanja, nepodmireni iznos rezervacije bit će terećen s vaše kreditne kartice.
 • Rezervacije se moraju izvršiti valjanom kreditnom karticom.
  Dugoročne rezervacije : 50% akontacije prilikom rezervacije, konačna isplata: prilikom prijave u hotel
  Kratkoročne rezervacije : Rezervacije manje od 14 dana prije dolaska 100% depozita
 • Za boravak bez rezervacije vrijede cijene i uvjeti prema cjeniku u Eurima na recepciji.
 • Cijene su po sobi uklj. Boravišna pristojba na bazi all inclusive
 • Javno (nečuvano) parkiralište dostupno je besplatno
 • Dječji krevetić za djecu do 1,9 godina 8 € po noćenju (plaćanje na licu mjesta)
 • Djeca su osobe u dobi od 2 do 15,9 godina
 • Prilikom rezervacije više od 5 soba mogu se primjenjivati posebna pravila i dodatne naknade

Rezervacija i plaćanje

Vaša rezervacija je obvezujuća nakon primitka izvršene uplate i može se besplatno otkazati unutar 24 sata od rezervacije (pogledajte odjeljak Naknade za otkazivanje za daljnje naknade za otkazivanje). Za online rezervaciju sobe potrebna vam je važeća kreditna kartica (EuroCard/MasterCard, Diners ili Visa). Ako nešto pođe po zlu s vašim plaćanjem, predstavnik BRETANIDE-a će vas kontaktirati kako bi razgovarali o detaljima vaše rezervacije i plaćanja. Vaša rezervacija u međuvremenu nije rezervirana.
Vaši osobni podaci, kao i podaci o vašoj kreditnoj kartici, potpuno su zaštićeni. Prijenos podataka odvija se putem sigurnog poslužitelja.

Naknade za otkazivanje

 • do 24 sata nakon rezervacije: besplatno
 • do i uključujući 15 dana prije dolaska: 0% od ukupnog iznosa
 • od 14 – 10 dana prije dolaska: 60% od ukupnog iznosa
 • od 09 – 04 dana prije dolaska: 75% od ukupnog iznosa
 • od 03 – 01 dana prije dolaska: 85% od ukupnog iznosa
 • no show: 100% ukupnog iznosa
 • TRANSFER – od 24 sata prije dolaska ili no show: 100% ukupnog iznosa

Putno osiguranje

Budući da se uvijek mogu dogoditi nepredviđeni događaji koji bi onemogućili godišnji odmor, preporučamo da sklopite osiguranje Hotel Cancellation Plus. Za više informacija i mogućnost jednostavnog sklapanja osiguranja od našeg partnera – European Travel Insurance – posjetite: http://start.europaeische.at/hsp?AGN=10000616

Dolazak i odlazak

Na dan dolaska sobe su dostupne od oko 15 sati. Ukoliko dolazite kasnije od 21 sat, molimo da nas obavijestite. Na dan odlaska molimo Vas da svoje sobe napustite najkasnije do 10:30 sati. U slučaju ranijeg odlaska i kasnog dolaska naplaćujemo 85% rezerviranog, a neiskorištenog boravka.

Sve uključeno

Buffet doručak, ručak i večera, pizzeria, hrana u specijaliziranim restoranima Konoba/Komin, Club, lokalna bezalkoholna i alkoholna pića, 2 boce vode u sobi po dolasku, besplatni WiFi (u Pav. 1, 4 i 6 u u predvorju, na recepciji, u apartmanima i piazzetti, u caffe baru, pizzeriji, na aktivnom i relaksacijskom bazenu), Internet računalo, 2 zemljana teniska terena od sredine lipnja do sredine listopada, univerzalni sportski teren s nogometom i košarkom, vođene biciklističke ture i pješačenja, bicikli (10 sati tjedno), fitness i zdravi programi kao što su nordijsko hodanje, aqua gym, aerobik i još mnogo toga, streličarstvo, boćanje, odbojka na pijesku, zabavne igre, dječji klub u visokoj sezoni, opsežan animacijski program na njemačkom jeziku, fitness soba, ležaljke i suncobrani na bazenu, ručnici uz depozit.

Usluge nisu uključene

Vina u bocama, paketi vina, ekskluzivni paketi, mini bar i strana alkoholna pića, izleti, wellness centar, tečajevi tenisa i ponuđači vodenih sportova lokalnih ponuđača kao npr. Surfanje, daske za surfanje, ronjenje, skijanje na vodi, ringo itd.

Daljnje informacije

BRETANIDE je prostrano hotelsko naselje izgrađeno u dalmatinskoj arhitekturi, smješteno na samoj šetnici uz plažu i uključuje standardne sobe 3*, superior sobe 4* i 27 apartmana 4*.

Zbog svog položaja na padini, hotel ima mnogo stepenica, koje mogu stvarati poteškoće osobama sa problemima sa hodom.

Kućni ljubimci nisu dopušteni.

Rezervirajte sada
Scroll to Top