Masaže

Massagen

Break Time Massage

Kopf-, Nacken - und Schultermassage gegen Verspannungen und Stress.

Akupresurna masaža glave

Stimulirajuća i opuštajuća masaža u isto vrijeme. Idealan za otpuštanje nakupljene napetosti u području glave i vrlo učinkovit u liječenju glavobolje.

Akupresurna masaža stopala

Prirodno ljekovita masaža koja stimulira refleksne točke na stopalu i time potiče cjelokupnu cirkulaciju. Vraća prirodnu ravnotežu. Posebno pogodan za glavobolje, iscrpljenost i nesanicu uzrokovanu stresom.

Shiatsu masaža

Stimulira energetske točke primjenom pritiska, kružne kompresije i istezanja. Ova masaža održava kondiciju i energetski tonus, jača organe. Uklanjaju se blokade u meridijanima.

Akupresurna relaks masaža u 4 ruke

Jedinstvena kombinacija klasične masaže u 4 ruke i akupresure. Oslobađa stare energije i stvara mjesta za novu energiju. Ova masaža donosi duboko opuštanje i potiče cirkulaciju i limfni sustav. Smanjuje stres i sve simptome povezane s njim. Aromatična ulja potiču protok energije i uspostavljanje ravnoteže.

Anticelulitna masaža u 4 ruke

Snažan tretman s visokom detoksikacijom. Ubrzava razgradnju i mobilizaciju masnih stanica na kritičnim mjestima. Drenira i potiče mikrocirkulaciju. Koža postaje snažna, glatka i blistava.

Pauza

Masaža glave, vrata i ramena protiv napetosti i stresa.

Parcijalna masaža

Intenzivna masaža bolnog dijela tijela, preporučuje se i kod akutnih tegoba i iscrpljenosti. Osjetite trenutačno olakšanje i opuštanje.

Masaža lica i dekoltea

Posebno umirujuća i nježna masaža, potiče limfnu drenažu, otvara pore i potiče disanje kože, dok nježna stimulacija akupresurnih točaka ublažava napetost u glavi, vratu i ramenima.

Tajlandska masaža

Ova masaža jedinstvena je, vrlo učinkovita terapija koja kombinira akupresuru, istezanje i vježbe pasivne joge za uspostavljanje energetske ravnoteže. Ciljanim pokretima masera uklanjaju se energetske blokade i usklađuju tijelo i duh. Izvanredna, holistička, osnažujuća i ljekovita primjena.

4-Hände Anti Cellulite Massage

Kräftige, stark entgiftende Behandlung. Beschleunigt den Abbau und die Mobilisierung der Fettzellen in den kritischen Bereichen. Entwässert und stimuliert die Mikrozirkulation. Die Haut wird kräftig, glatt und strahlend.

Klassische schwedische Massage

Durch 5 Hauptbewegungen zum Herzen werden Blut- und Lymphsystem stimuliert. Ideal zur Kreislaufanregung, Entgiftung und Tiefenentspannung.

Parcijalna masaža u 4 ruke

Odličan izbor kod intenzivnog tretiranja bolnog ili iscrpljenog dijela tijela. Usklađeni pokreti dvaju masera jamče bolji i intenzivniji antistres rezultat.

Relaks masaža u 4 ruke

Sinkronizirana masaža za stimulaciju i detoksikaciju. Pospješuje smanjenje stresa i dovodi do osjećaja duboke opuštenosti i ugodne svježine.

Kraljevska masaža u 6 ruku

Učinkovito nanošenje, s posebnom pažnjom na točke pritiska. Ova masaža je za posebne prilike ili samo za čisti užitak. Posebno pogodan za glavobolje, iscrpljenost i nesanicu uzrokovanu stresom.

Klasična švedska masaža

Krvni i limfni sustavi stimuliraju se kroz 5 glavnih pokreta prema srcu. Idealno za poticanje cirkulacije, detoksikaciju i duboko opuštanje.

Sportska masaža

Brzo se oporavite od sporta i igre i uživajte u ovoj masaži koja će vam pomoći u eliminaciji svih toksina i mliječne kiseline iz vašeg tijela. Ova intenzivna sportska masaža uspostavlja prirodnu ravnotežu tijela.

Vitak i fit

Kombinacija body wrap-a s Nutritive Serumom i polusatne 4-ručne anticelulitne masaže AROMA NUTRITIVE uljem za masažu. Ovim tretmanom jamči se gubitak volumena na kritičnim mjestima i postiže jača, tonusirana muskulatura. Limfna drenaža i akupresura također potiču detoksikaciju i oblikovanje tijela.

Änderungen vorbehalten.

Rezervirajte sada
Scroll to Top