Tretmani tijela

Tretmani tijela

Piling za tijelo

Osvježavajući i aromatični piling za tijelo za baršunasto glatku i meku kožu zahvaljujući uravnoteženoj kombinaciji ljekovitih morskih soli i aromatičnih ulja koja njeguju kožu. Idealna primjena za brzi oporavak i upijanje nove energije i svježine.

Obloga za tijelo

Omatanje tijela aromatičnim blatom od morskih algi koje je hranjivo vrlo bogato za kožu. Potiče regeneraciju i potiče detoksikaciju cijelog organizma.

Tjelesna ravnoteža

Oblog uključuje aromatični piling tijela s individualno prilagođenom aromaterapijom. Refleksna masaža stopala tijekom obloga i regenerirajuća Shiatsu masaža za uklanjanje energetskih blokada. Unosi novu energiju u vaš život.

Njega leđa

Tretman leđa za problematičnu kožu. Ovaj regeneracijski tretman s učinkom protiv starenja uključuje nježno čišćenje, snažan piling aromatičnim uljima i ljekovitim biljem, dubinski tretman pora, opuštajuću masažu leđa, ramena i vrata te masku za obnavljanje vitamina za poboljšanje elastičnosti, tonusa i teksture kože, prilagođenu aromaterapijom. prema tipu kože i završnom hidratantnom tretmanu.

BRETANIDE Osvježi

Aroma piling za tijelo s prikladnom aromaterapijom za vaše individualne potrebe. Kozmetička masaža lica za lijepu, blistavu kožu. Na kraju, relaks masaža u 4 ruke za cijelo tijelo, uključujući dlanove i stopala za fantastično opuštanje i sjaj.

Limfna drenaža

Limfna drenaža je tehnika masaže koja ima za cilj uspostavljanje ravnoteže između organizma i tjelesnih tekućina. Limfna drenaža se posebno preporučuje kod naslaga vode u tkivu. Tehnika: Nježnim kruženjem i masažnim pokretima pumpanja postiže se učinak detoksikacije vašeg tijela.

Aroma obloga i piling

Aromatična obloga s pilingom hranjivim aromatičnim uljima i ljekovitim morskim solima. Ovaj tretman sastoji se od programa aromaterapije po mjeri za detoksikaciju i revitalizaciju kože. Slijedi 30-minutni piling odabranim aromatičnim uljima za glatku i meku kožu. Posebno se preporučuje prije i poslije sunčanja, prije anticelulitnog tretmana ili jednostavno za dodatno osvježenje i energiju.

Zadržavamo pravo na promjene.

Rezervirajte sada
Scroll to Top