Radnik na obradi mesa i ribe (m/ΕΎ)
Opis posla:
- Priprema i tranΕ‘iranje mesa i ribe za dnevne i tjedne potrebe kuhinje
 - OdrΕΎavanje radnog prostora Δistim i urednim
 - OdrΕΎavanje hladnjaka
 - Kontrola stanja mesa i ribe u hladnjaΔi, sve u dogovoru s voditeljem kuhinje
 
Uvjeti:
- KV, SSS
 - Iskustvo je prednost
 - Marljivost, pouzdanost, fleksibilnost
 - Odgovornost u radu
 - Predanost timskom radu i radu s ljudima
 
Ε to nudimo:
- Kvalitetni radni uvjeti
 - Redovita i stimulativna primanja
 - Naknade plaΔe za minuli rad, rad nedjeljom i praznikom
 - ZajedniΔki smjeΕ‘taj i 3 obroka
 - Radni odnos zasniva se sezonski, na odreΔeno ili neodreΔeno vrijeme uz probni rad ili moguΔnost zaposlenja nakon sezone - "stalni sezonac"
 
