Jetzt Traumurlaub buchen
-
+
-
+
Cijene i
raspoloživost

BRETANIDE od A do Ž

All Inclusive ponuda uključuje:

 • od 07:00 do 10:30 sati   Doručak
 • od 12:30 do 14:00 sati   Ručak u restoranu
 • od 12:00 do 20:30 sati   Pizzeria, otvorena od svibnja do rujna u pred i pod sezoni radno vrijeme pizzerije može biti promijenjeno.
 • od 19:00 do 21:00 sati   Večera u restoranu. Od prve subote u rujnu, večera će biti od 18;30 do 20:30 sati
 • od 18.00 sati                  Večera u restoranu „Konoba“ ili „Komin“. Od nedjelje do petka moguće je, a ovisno o vremenskim prilikama, večerati u restoranima „Konoba“ ili „Komin“. Rezervacija najkasnije do 20:00 sati prethodnog dana, na recepciji hotela (od 18.00 do 19.30 sati i od 20.00 do 21.30 sati)
 • Domaća bezalkoholna i alkoholna pića
 • 2 boce vode u sobi na dolasku
 • Razne sportske i zabavne aktivnosti
 • 2 zemljana tenis terena 1 sat dnevno po sobi , od zadnje subote u svibnju.
 • Bicikle, 10 sati tjedno
 • Fitness dvorana
 • Internet, Bežični Internet u paviljonu 1,4 i paviljonu 6, na Piazzeti, u Cafe'u, Pizzeriji, na bazenu i u Klubu.

Na znanje - da iznošenje hrane i pića nije dozvoljeno, posebno u sobe, na sportske terene i na plažu. U protivnom, naše osoblje je ovlašteno odmah reagirati. Molimo Vas za razumijevanje.

Usluge koje nisu uključene: Wellness centar, vina u boci, strana alkoholna pića, kokteli, telefon, daske za surfanje, ronjenje, sportski tečajevi, skijanje na vodi, vožnja na banani, motorne brodice.

Animacija i aktivnosti

Nudimo zabavu za djecu i mlade 6 dana u tjednu. Naglašavamo da ne preuzimamo odgovornost nadzora djece, obvezu nadzora djece imaju roditelji.

Igre-, sport i programi za druge aktivnosti: U ponudi su razne športske aktivnosti kao nordijsko hodanje (Nordic Walking ), boćanje, odbojka na pijesku, izleti biciklima, streličarstvo kao i fitness gimnastika, aerobik, fitness u vodi itd. Točan program možete pročitati na info ploči koja se nalazi na ulazu u restoran, kao i na animacijskom pultu na bazenu i na Info kanalu na TV-u u Vašoj sobi.

Preuzimanje igara:  Boće i ključ za odbojkaški teren, štapove za nordijsko hodanje možete dobiti sa vrijednosnom karticom za igre na animacijskom pultu.

Večernji programi: Razni večernji programi redovito se, od nedjelje do petka, organiziraju na piazzeti (prilikom loših vremenskih uvjeta, program se odvija u Dance Clubu).

Bankomati

Nalaze se na recepciji hotela, u mjestu, na šetnici i na plaži Zlatni Rat.

Barovi

Café Piazzeta:         od 9:00 do 24:00 sata

Bar na bazenu:        od 9:00 do 19:00 sati (u pred- i pod sezoni radno vrijeme može biti skraćeno)

Lobby:                      od 7:00 do 23:00 sat  (u pred- i pod sezoni radno vrijeme može biti skraćeno)

Bazen

Raspolažemo s dječjim, aktivnim i mirnim bazenom (za osobe starije od 18 g. ) i toboganom za djecu. Bazen smiju koristiti samo gosti hotela Bretanide i to u vremenu od 7:00 do 20:00 sati. Skakanje, trčanje loptanje kao i upotreba igračaka na napuhavanje na mirnom bazenu nisu dozvoljeni. Korištenje na osobnu odgovornost. Iznošenje hotelskih ručnika (sobnih) nije dozvoljeno. Bar na bazenu otvoren je po lijepom vremenu od 09:00 – 19:00 sati.

Dječji tobogan:             od  09.00 do 10.00 sati / od  11.00 do 12.00 sati / od 14.00 do 15.00 sati (u pred i pod sezoni radno vrijeme može biti skraćeno)

Buđenje

Rado ćemo Vas probuditi. Naručite buđenje preko recepcije na telefon broj 9.

Čistoća

Posebnu pozornost polažemo čistom okolišu. Molimo Vas da nas u tome podržite, posebno ne bacanjem opušaka i ne prenoseći tenisit športskom obućom.

Čišćenje

Rado ćemo oprati Vaše rublje - cijene možete saznati na recepciji.

Dječje igralište

Naše novo dječje igralište se nalazi iza Kluba pored sportskih terena. Korištenje je na vlastitu odgovornost. Odgovornost za svoju djecu preuzimaju roditelji.

Dobro je znati

U mjestu ima malih kafića, noćnih klubova i restorana. Plaža za naturiste je iza Zlatnog rata u pravcu Murvice. Red vožnje autobusa, brodova i trajekata možete saznati na recepciji hotela.

Dolazak i odlazak

Sobe koje ste rezervirali su Vam na raspolaganju na dan dolaska najranije u 15 sati. Radi pripreme sobe kako bi novi gosti na vrijeme preuzeli njihovu sobu molimo da sobu napustite na dan odlaska najkasnije do 11:00 sati. U slučaju ranog odlaska, molimo da nepodmirene račune podmirite dan ranije na recepciji hotela, inače se računi plaćaju na dan odlaska.

Fitness

U prizemlju paviljona 6 nalazi se dvorana za fitness koja je otvorena od 7:00 do 21:00 sat. Korištenje je dozvoljeno osobama starijim od 16 godina i na vlastitu odgovornost.

Frizer

Nalazi se u hotelu na piazzetti.

Izleti

Izbor atraktivnih izleta je velik. Obavijesti o izletima možete dobit na recepciji ili kod vaših vodiča. Animacijski tim će također organizirati nekoliko izleta, a informacije o tim izletima možete saznati na animacijskom pultu.

Internet

Internet-kutak se nalazi na recepciji, a pristup Internetu bežičnim putem moguć je u paviljonu 1,4 i paviljonu 6, na Piazzeti, u Cafe'-u, Pizzeriji, na bazenu i u klubu. U suitevima i paviljonu 1 i 4 je direktan pristup internetu također moguć, a za tu mogućnosti zatražite kabel na recepciji. Korištenje Interneta je besplatno ipak molimo zatražite pristupnu šifru na recepciji hotela.

Iznajmljivanje automobila

Automobil možete naručiti preko recepcije, telefon br.9.

Kišobrani

U svim sobama našim gostima stoje na raspolaganju kišobrani. Molimo da iste nakon upotrebe vratite u sobu a u slučaju nedostatka istog, molimo informirajte se na recepciji

Klub

U klubu Vam nudimo raznovrsnu glazbu za ples. Radno vrijeme je od nedjelje do petka od 22:00 do 01:00 sata. U slučaju lošeg vremena te izvođenja posebnih programa, klub će se otvarati ranije. U pred- i pod sezoni klub je otvoren do 01:00 sat.

Ključ kartica

S ključ karticom otvarate Vaša vrata i sef (Pav.2,3 i Pav.5). Nadalje, ona služi kao Vaša iskaznica za korištenje all inclusive usluge te njom možete predbilježiti na račun sobe sve usluge koje nisu all-inclusive.

Komin i Konoba– inclusive

Od nedjelje do petka možete večeravati, umjesto u restoranu, na Kominu ili u Konobi uz obaveznu prethodnu rezervaciju najkasnije do 20:00 sati prethodnog dana na recepciji. Samo jedan od navedenih restorana je otvoren, ovisno o vremenskim prilikama. Moguće je rezervirati samo jedanput tjedno po gostu.

Kućni red - izvadak

 • Napon struje je 220 volti.
 • Kuhanje i peglanje u sobi nije dozvoljeno.
 • Držanje kućnih ljubimaca u sobi nije dozvoljeno
 • Oružje, lako zapaljive tvari i tvari koje imaju izrazit i neugodan miris ne smiju se unositi u hotel
 • Gost je odgovoran za svu štetu izazvanu nepažnjom u krugu hotela
 • Mlađima od 18 godina i osobama pod utjecajem alkohola neće se izdavati alkoholno piće.
 • Hotelijer ima pravo otkazati usluge gostu koji se ne pridržava ili krši kucni red.
 • Inače se primjenjuju međunarodne uzance

Ukoliko imate pitanja ili prijedloga u svezi s navedenim, obratite nam se, rado Vam stojimo na raspolaganju.

Ležaljke

Ležaljke na plaži i na bazenu možete koristiti samo sa ručnikom Bretanide. Zbog korektnosti prema drugim gostima, molimo da ležaljke ne rezervirate ostavljanjem hotelskog ručnika, a da ležaljku dulje vrijeme ne koristite. Naše osoblje je kod takvih slučajeva ovlašteno maknuti ručnik i ležaljku staviti na raspolaganje drugim gostima.

Hvala na razumijevanju!

Liječnik

Ako trebate liječnika, nazovite recepciju, telefon broj 9.

Ljekarna

Nalazi se u središtu mjesta i otvorena je radnim danom od 08:00 do 15:00 sati a subotom od 8:00 do 13:00 sati. U sezoni radno vrijeme Ljekarne je produženo.

Mobiteli

Molimo Vas da iz obzira prema ostalim gostima, ne koristite mobitele u restoranu osim u iznimnim slučajevima.

Napojnica

U hotelu Bretanide Sport i Wellness Resortu – all inclusive, ne morate plaćati gotovinom, stoga  napojnicu nije uobičajeno davati za vrijeme boravka u hotelu. Ukoliko ste bili zadovoljni našim uslugama, molimo da na kraju boravka Vašu napojnicu s anketnim listićem ubacite u „BRETANIDE-BOX“ na hotelskoj recepciji. Jednom mjesečno, anketa o uspješnosti našeg rada a temeljem odrađenih radnih sati, se dijeli cjelokupnom osoblju hotela.

Bretanide obitelj Vam srdačno zahvaljuje!

Naputak za odjevanje

Molimo da u prostore restorana ne ulazite u kupaćim kostimima. Također Vas molimo da budete prikladno odjeveni. Obratite pažnju na (ne)unošenje prljavštine (tenisita) s tenisicama

Noćni mir

Iz obzira prema gostima koji žele mir i odmor, molimo da od 00:30 sati poštujete noćni mir u hotelskom naselju.

Odgovornost

Želimo Vas obavijestiti da ne preuzimamo odgovornost za usluge izvan našega hotela, kao na primjer: taksi, iznajmljivanje automobila, iznajmljivanje bicikla, izleti, vodeni sportovi i ostalo. Nastupamo kao posrednici i ne odgovaramo za kvalitetu pruženih usluga.

Općenito

Identifikacija hotelskih gostiju: Molimo Vas da pri ulasku u restoran ili pri narudžbi pića na barovima pokažete svoju ključ karticu.

Ostalo

Ukoliko trebate dodatni jastuk, pokrivač, pribor za šivanje, kapu za tuširanje, čepove za umivaonike, cvijeće ili rođendansku tortu, molimo da se obratite na recepciju. Svakako ćemo se potruditi ispuniti Vaše želje.

Parkiralište

Hotelski parking Vam je besplatno na raspolaganju. Upozoravamo da parking nije pod nadzorom te od strane hotela nije osiguran.

Plaža

Nalazi se lijevo ispod Hotela s ograničenim brojem besplatnih ležaljki i suncobrana (ograničen broj iz razloga koncesije ).

Posjetitelji u Bretanidi

Gosti hotela Bretanide mogu rado, a slijedom najave na recepciji, primati posjetitelje(osim u srpnju i kolovozu). Za posjetitelja se ispostavlja dnevna korisnička karta. Broj posjetitelja je vrlo ograničen. Cijena dnevne karte iznosi 300 HRK po osobi/danu.

Usluge: Pravo na sve all- inclusive usluge ne uključuje sobu, Konobu/Komin. Gost odgovara za svog posjetitelja. Ukoliko posjetitelj konzumira piće/hranu bez dnevne karte, zaračunati će se na licu mjesta trodnevna cijena dnevne karte.

Pošta

Poštanski sandučić se nalazi u blizini recepcije i prazni se svaki dan. Razglednice možete kupiti na recepciji hotela i u prodavaonici na piazzeti. Poštanski ured nalazi se u središtu mjesta.

Prijava u Hotel

Prilikom dolaska u hotel svaki gost dobiva ključ/sef karticu, jednu karticu za igre i jednu karticu za ručnike. Vrijednost svake kartice iznosi 150.- kuna,. Gubitak bilo koje kartice se naplaćuje.

Prodavaonice

Na Piazzeti se nalazi naš Bretanide-Shop  koja nudi autentične suvenire i domaće proizvode. Odmah do piazzette nalazi se mala prodavaonica koja nudi: razne novine, razglednice, poštanske marke, potrepštine za plažu, filmove i ostalo. U mjestu Bol ima različitih prodavaonica. Radno vrijeme je sezonski određeno.

Prtljaga

Sat prije odlaska, ali samo do 11 sati možete vašu prtljagu ostaviti pred vratima vaše sobe, naše osoblje će je donijeti na recepciju. Ne odgovaramo za izgubljenu ili oštećenu prtljagu.

Recepcija

Osoblje recepcije stoji Vam na raspolaganju od 6:00 do 22:00 sata. Od 22:00 do 6:00 sati na usluzi Vam stoji naš noćni portir. Račune možete podmirivati od 7:00 do 21:00 sati.

Reklamacije

Ako niste zadovoljni pruženom uslugom, molimo obratite se odmah recepciji kako bi ispravili nastalu situaciju. U slučaju većih problema zatražite razgovor sa zamjenicom direktora gospođom Natalijom Bilić.

Restoran

Za ručak i večeru u glavnom restoranu nudimo 5 različitih menu-a. U cilju izbjegavanja dužih redova i čekanja, molimo da se po odabiru željenog menu-a svrstate ispred željene tople linije. Na terasi je ograničen prostor za pušače.

Ručnici za bazen

Ručnike preuzimate sa žutom karticom za ručnike, dnevno od 07.00 do 19.00 sati na aktivnom bazenu. Na dan odlaska iz hotela, ručnik treba vratiti i preuzeti žutu karticu koja se predaje na recepciji.

Zamjena ručnika:            dnevno, od 08.00 do 14.00 sati

Molimo goste da ručnike za plažu mijenjaju jednom dnevno. U slučaju gubitka ručnika naplatiti će se iznos od 150.- kn/kom.

Sef

U sobi poviše hladnjaka nalazi se sef koji možete otvoriti vašom ključ karticom (Pav. 2,3 i pav.5) ili pomoću osobne šifre (pav. 1,4 i pav. 6). Hotel odgovara samo za dragocjenosti koje su pohranjene u sefu a do visine od 1.000 Eura. Vrijednosti koje prelaze ovu svotu mogu se deponirati na recepciji hotela.

Sef ( pav.2,3 i 5 ) zatvarate na način da karticom pritisnete bravu i nakon što se pojavi zeleno svijetlo sef se može zaključati. Da biste ga ponovno otvorili dovoljno je karticu prisloniti na bravu sefa.

Soba

Klima se uključuje samo u slučaju da su balkonska vrata zatvorena.

Prekidač za grijanje kupaone (s crvenom kontrolnom lampicom ) nalazi se pored ulaza u sobu.

Stolica za tuširanje, ukoliko trebate, molimo da istu zatražite na recepciji.

Kućni ogrtač  zatražite na recepciji. Cijena za upotrebu kućnog ogrtača iznosi 100 Kn tjedno.

Ručnici: Ručnike koje želite promijeniti molimo da ostavite na podu kupaone. One koje ostavite obješene i koje još jednom želite upotrijebiti znače Vaš mali doprinos čistoći naše okoline. Hvala! Molimo da ne iznosite ručnike iz sobe.

Posteljina: Ako želite da Vam se zamijeni posteljina, molimo Vas da ostavite zelenu kartu na jastuku.

Deke: Ako Vam je potrebna dodatna deka, molimo Vas obratite se recepciji.

Madraci: u našim standardnim sobama madraci imaju različitu tvrdoću, mekšu i tvrđu stranu. Ukoliko želite promijeniti tvrdoću madraca, molimo obratite se recepciji, interni tel. br. 9.

Sportski centar

Nalazi se na samoj plaži lijevo ispod hotela Bretanide. Nudi vam slijedeće aktivnosti:

Vodeni sportovi:( na plaži ispod hotela) surfanje, ronjenje, skijanje na vodi, vožnja na banani, Para-Sailing, motorne brodice. Plaćanje se vrši na licu mjesta.

Ronilački i Surfcentar (na plaži ispod hotela): gosti hotela Bretanide Sport & Wellness Resort ostvaruju popust od 10% u ronilačkom i surfcentru. Plaćanje se vrši na licu mjesta. Gosti našeg hotela dodatno imaju mogućnost po povoljnijoj cijeni sudjelovati na posebnim ronilačkim tjednima kroz čitavu sezonu. Ronilački tjedan uključuje 6 ronjenja, prijevoz brodom, vodiča, bocu za ronjenje i pojas s utezima.

Biciklistički centar: na šetnici ispod hotela; otvoren od 08:30 do 19:00 sati. (u pred- i pod sezoni radno vrijeme može biti skraćeno). Možete unajmiti bicikl za brdsku vožnju kao i dječji bicikl te sjedalice za djecu kao i kacige (obavezno za djecu do 16 god) i lokote za bicikle (kaucija 50.- kn). Uz plaćanje se nudi prijevoz (shuttle service) za uspon iz Bola prema zračnoj luci. Gosti Bretanide ostvaruju popust od 30% nakon isteka gratis upotrebe bicikle od 10 sati. Novo od 2018.g : Električni bicikli. U ponudi su i razne biciklističke ture. Detaljne informacije možete saznati od naše tima animacije kao i u biciklističkom centru. U slučaju organiziranih tura gratis satovi se oduzimaju od vremena gratis upotrebe bicikla (10 sati). Napominjemo da je biciklistički centar tvrtka neovisna o hotelu Bretanide te da za nastale štete uzrokovane nezgodama ili sl., hotel ne preuzima odgovornost.

Taksi

Taksi možete naručiti preko recepcije na telefon broj 9.

Telefaks

Primanje: preko faks broja +385-21-740-141. U cijeni Vašeg boravka uračunate su tri stranice. Za svaku daljnju stranicu zaračunavamo 2 kune.

Slanje: preko recepcije uz uobičajenu cijenu telefonskih razgovora.

Telefon

Telefonske razgovore možete voditi iz Vaše sobe. Birajte „0“ za izlaz a zatim željeni telefonski broj. Troškovi razgovora se bilježe automatski na račun Vaše sobe. Za razgovor s drugom sobom birajte broj paviljona (2-6) zatim broj sobe.

Da vas ne bi nepotrebno ometali svi dolazni pozivi idu preko naše recepcije .

Međunarodni brojevi za pozive:

Interni brojevi telefona:

                 Recepcija         9                   Wellness centar                    730

Međunarodni pozivni brojevi:

                 Austrija            0043             Njemačka                              0049

                 Slovenija         00386            Italija                                     0039

                 Švicarska        0041              Češka Rep.                           00420

                 Finska             00358            Slovačka                               00421

                 Mađarska        0036              Bosna i Hercegovina            00387

Kako birati željeni broj?:

Zvuk slobodne linije birajte: 0 za izlaz– međunarodni pozivni broj – broj mjesta bez 0 – telefonski broj (npr. 0-0043-1-.....)

Tenis

Na tenis centru rezervirana su dva terena uključena u inclusive ponudu (od zadnje subote u svibnju, do kraja sezone). Predbilježba je moguća dan ranije na recepciji hotela i to 1 sat po sobi po danu. Nakon odigranog sata možete se ponovno predbilježiti za slijedeću igru. Ostale terene možete rezervirati plaćanjem na recepciji. Škola tenisa „Hannes Zischka“ nudi pojedinačne i grupne tečajeve – detaljne informacije možete saznati na recepciji.

Voda

Voda iz slavine je pitka.

Wellness Centar

Posjetite naš wellness centar koji nudi  kozmetičke tretmane, saune, masaže za poboljšanje kvalitete življenja. Radno vrijeme Wellness Centra je svakim danom od 9:00 do 18:00 sati. Broj telefona je 730. Dozvoljeno korištenja usluga u Wellness centru je za osobe iznad 14 godina starosti.

Zaštita okoline

Ova zemlja je sretna što Vam može pružiti odmor u čistoj i netaknutoj prirodi. Zahvaljujemo na Vašoj daljnjoj suradnji u očuvanju takvog stanja. Također Vas molimo da stare baterije i lijekove odložite u posebne spremnike koji se nalaze na recepciji.

Znamenitosti u okolici

Bol je malo ribarsko mjesto s lijepim ugođajima. Preporučujemo posjetu Dominikanskom samostanu. Izleti do mjesta Murvica i do pustinje Blaca podrazumijevaju dugo hodanje. Za planinare preporučujemo Zmajevu spilju i Vidovu Goru (778 metara nadmorske visine). Preporučujemo izlet brodom na otok Hvar u mjesta Jelsa, Vrbovska i grad Hvar. Detaljnije informacije dobit će te od Vašeg predstavnika ili animatora.

 

Želimo Vam lijep i ugodan boravak

Vaša obitelj BRETANIDE