Jetzt Traumurlaub buchen
-
+
-
+
Cijene i
raspoloživost

BRETANIDE - od A do Ž

A

All inclusive usluga uključuje:

 • Glavni restoran sa švedskim stolom za doručak, ručak i večeru, pizzeria
 • Specijalizirani restoran "Konoba" ili "Komin" - jednom tjedno
 • Regionalna, bezalkoholna i alkoholna pića
 • 1 boca vode u sobi po osobi i tjednu
 • Bazen sa slatkom vodom (dubok 1,40 m) s vodenim atrakcijama
 • Dječji bazen s krovnim jedrom (dubine 40 cm), tobogan
 • Grijani bazen za opuštanje (dubok 1,30 m)
 • 2 zemljana teniska terena (lipanj - listopad)
 • Biciklistički centar - najam bicikla (10 sati tjedno), vođene biciklističke ture i pješačenja
 • Fitness i zdravstveni programi poput nordijskog hodanja, gimnastike, treninga opuštanja, kardio treninga i snage i još mnogo toga.
 • Zabavni programi poput odbojke na pijesku, boćanja, streljaštva
 • Teretana
 • Ograničeni broj ležaljki na bazenima i na plaži ispred hotela, ručnici uz polog, dječji i tinejdžerski klub u sezoni
 • Internet, bežični LAN u Pav.1,4 i Pav 6, piazzetta, kafić, pizzeria, bazeni i u klubu

Napominjemo da sa sobom nije dopušteno ponijeti hranu i piće, posebno ne u sobe, sportske objekte ili na plažu. Naši zaposlenici su upućeni da odmah reagiraju na prekršaje. Molimo za razumijevanje.
Usluge koje nisu uključene: wellness centar, flaširana vina, strani alkoholi, mini bar, kokteli, ekskluzivni paketi, telefon, daske za surfanje, ronjenje, sportski tečajevi, skijanje na vodi, čamci s bananama, motorni čamci

Animacija i aktivnosti

Nudimo zabavu za djecu, tinejdžere i odrasle 6 dana u tjednu (Srpanj/Kolovoz - nedjelja-petak)
Dječji i tinejdžerski klub: radno vrijeme: od 10 do 12 i od 15 do 17 sati, kao i mini disko u večernjim satima. Točan program možete pronaći na programskim pločama kod glavnog ulaza u restoran, pored bazena i na TV informativnom kanalu. Slijedite upute naših animatora i pratite svoju djecu do ulaza u dječji klub.
Igre, sportski i akcijski programi: Ponuđeni su razni sportovi poput nordijskog hodanja, streljaštva, odbojke na pijesku, boćanja, vođenih biciklističkih tura i pješačenja. Fitnes programi uključuju gimnastiku, aerobik, gimnastika u vodi itd. Točan program možete vidjeti na programskim pločama na glavnom ulazu u restoran, kraj bazena i na TV informativnom kanalu.
Iznajmljivanje opreme za igranje: Lopte za boćanje, odbojku na pijesku, štapovi za nordijsko hodanja itd. dostupni su uz zamjenu plave kartice kod animacije na bazenu. Oprema se dezinficira prije svake uporabe.
Večernji programi: Razni zabavni programi nude se na piazzetti (za lošeg vremena u klubu) od nedjelje do petka.

B

Bankomat

Smješten je na otvorenom u blizini dječjeg kluba, u središtu mjesta Bol, na šetnici i na plaži Zlatni rat.

Barovi

Café-Piazzetta: od 9 do ponoći
Bar na bazenu: od 9 do 19 sati (kraće radno vrijeme izvan sezone)
Lobby-bar: od 7 do 11 i 18 do 23 sata (kraće radno vrijeme izvan sezone)
Klub: od 23.00 do 01.00 sati

Bazen

Na raspolaganju su Vam naš aktivni bazen, opuštajući bazen i dječji bazen. Relax bazen je bazen za opuštanje, pa nije dozvoljeno skakanje, igranje lopte ili buka. Zabranjeno je ponijeti staklo i porculan sa sobom na bazene ili na plažu. Gosti BRETANIDE mogu koristiti naše bazene između 7 i 20 sati. Koristite na vlastiti rizik - bez spasioca. Ručnici iz sobe nisu dozvoljeni na području bazena.
Ležaljke i suncobrani: Zbog važećih propisa o udaljenosti, ležaljke su postavljene u skladu s tim. Nakon svake upotrebe, ležaljke dezinficiraju naši zaposlenici. U korist drugih gostiju, molimo Vas da ne rezervirate ležaljke. Ako se Vaša ležaljka ne koristi dulje vrijeme, naš će zaposlenik ukloniti Vaš ručnik i pripremiti ležaljku za ostale goste.
Radno vrijeme vrijedi za vrijeme kupanja.

Bar na bazenu: od 9 do 19 sati
Dječji tobogan: od 11 do 15 sati
Skraćeno vrijeme korištenja moguće je izvan sezone.

Booking

Drago nam je što ste za odmor odabrali BRETANIDE Sport & Wellness Resort. Sljedeći boravak u našem hotelu možete rezervirati telefonom, e-poštom ili putem interneta.

Telefon: +385 21 740 172
E-mail: office@remove-this.bretanide.hr ili reservations@remove-this.bretanide.hr
Web: www.bretanide.hr

Č

Čišćenje rublja

Nudimo Vam čišćenje rublja - cijene možete saznati na recepciji i u ekskluziv letku.

D

Dani dolaska i odlaska

Rezervirane sobe dostupne su najkasnije od 16 sati na dan dolaska. Kako bismo sljedećim gostima omogućili da se pravovremeno usele u čistu sobu, molimo Vas da napustite sobu do 11 sati na dan odlaska (vidi također prijavu / odjavu)

Dječje igralište

Naše igralište je iza kluba na sportskom prostoru. Koristite ga na vlastiti rizik, roditelji su odgovorni za svoju djecu.

E

Ekskluzivni paketi

Dostupan je velik broj ekskluzivnih ponuda koje će razveseliti vaše nepce. Ovi proizvodi nisu uključeni u našu ponudu ALL INCLUSIVE. Ove ekskluzivne pakete, uključujući cijene, možete pronaći u našoj ekskluzivnoj brošuri - dostupnoj na recepciji ili na: https://www.bretanide.hr/birthday-package/ i https://www.bretanide.hr/restorani-barovi/restorani/

 • Mini bar
 • Naručite pakete ROĐENDAN ili LJUBAVI i iznenadite svoje najmilije na odmoru.
 • Ekskluzivna jela poput cjelovite svježe ribe, goveđeg tartara i još mnogo toga. (Naručite 1 dan unaprijed)
 • Vinski paketi (vinske pakete naručite u restoranu, kafiću i lobi baru).

F

Faks

Recepcija: brojem faksa: 00385-21-740141 možete primati faksove; Uključene su 3 stranice po boravku. Za svaku dodatnu stranicu naplatit ćemo vam 2 kn.
Slanje: faksove možete poslati na recepciji za uobičajene telefonske troškove.

Frizer

Frizerski salon "Mia" nalazi se uz piazzettu. Radno vrijeme možete saznati u salonu ili na recepciji. Rezervirajte svoj termin na vrijeme.

H

Health & Safety menadžer

Naš Health & Safety menadžer dostupan je danonoćno za detaljna pitanja i pomoć. Molimo kontaktirajte recepciju na telefonski broj: 9. Naš Health & Safety menadžer pomoći će vam u organizaciji brzih testova na antigen i PCR testova. Gost snosi troškove za to, a prijava za test mora se izvršiti na recepciji najkasnije 1 dan prije testa.

I

Internet

Na recepciji se nalazi internetski terminal. Bežični LAN postoji i u Pav.1,4 i Pav 6, na piazzetti, u kafiću, pizzeriji, na bazenima, na plaži i u klubu. U suitovima i Pav 1 postoji mogućnost pristupa internetu putem kabela, koji se može posuditi na recepciji. Internet je besplatan, ali svejedno Vam je potreban pristupni kôd:
login: bretanide; lozinka: bretanide0508

Izgubljeno & nađeno

Ako tijekom boravka u BRETANIDE Sport & Wellness Resortu nešto izgubite ili pronađete, kontaktirajte našu recepciju. Ako vam je potrebno nešto proslijediti nakon Vašeg odlaska, imajte na umu da će se primjenjivati ​​troškovi poštarine.

Izleti

Postoje razni atraktivni izleti; Informacije o tome možete dobiti na recepciji, kod naših animatora ili od Vašeg turističkog vodiča. Kao i obično, izlete nude naše partnerske tvrtke u skladu sa zakonskim odredbama. Slijedite upute odgovornih. Preporučujemo sljedeće izlete: razgledavanje Splita, izlet brodom do otoka Hvara ili možda poludnevni izlet kako biste otkrili Vaš otok godišnjeg odmora - Brač.

Izbor jastuka

Odaberite jastuk koji odgovara vašim potrebama. Možete birati između ortopedskog, magnetsko terapijskog, termoregulirajućeg i aromatičnog jastuka od lavande. Naknada se naplaćuje 25 kn po jastuku i danu. Ako imate pitanja, kontaktirajte recepciju.

K

Kišobrani

Kišobran je na raspolaganju našim gostima u svakoj sobi. Molimo Vas da ga vratite u sobu nakon upotrebe ili da obavijestite recepciju ako nedostaje.

Korisne informacije

U mjestu postoje mali barovi, noćni kafići i restorani.  Na nudističko kupanje možete ići ako hodate prema Murvici na Zlatnom ratu. Informacije o javnom prijevozu poput autobusa, brodova, trajekata i sl. dostupne su na recepciji.

Kritika

Ako niste zadovoljni uslugom, molimo Vas da nas obavijestite.
Vaša kontakt osoba:
Gospođa Natalija Bilić - Generalna direktorica
Gospodin Marko Mršo - F&B menadžer

Kućni red

 • Napon je 220 volti.
 • Kuhanje i glačanje u sobi nisu dozvoljeni.
 • Sef u sobi: Molimo Vas da svoje dragocjenosti, novac i dokumente držite u sefu u sobi
 • Nisu dopušteni kućni ljubimci
 • Vatreno oružje, lako zapaljivi materijali i dobra koja imaju jak, neugodan miris također ne smiju se unositi u hotel.
 • Budite pažljivi prema svojim susjedima i ne stvarajte nepotrebnu buku u svojoj sobi, posebno kada koristite televizor
 • Kodeks odijevanja: zbog obzira prema ostalim gostima, nemojte ulaziti u restoran u kupaćim kostimima ili u neprikladnoj odjeći
 • Iz obzira prema našim gostima koji traže opuštanje, hotel je tih od 00:30 i molimo Vas da nakon ovog vremena budete posebno tihi u objektu.
 • Gost je odgovoran za namjerno nanesenu štetu na području hotela.
 • Ne toči se alkohol mladima mlađim od 18 godina i osobama u alkoholiziranom stanju.
 • Hotelijer ima pravo odbiti njegovu uslugu ako se gost ne pridržava kućnog reda.

Inače se primjenjuju međunarodna pravila. Ako imate bilo kakvih pitanja ili zahtjeva, slobodno nas kontaktirajte.

L

Liječnik

Ako trebate medicinsku pomoć, kontaktirajte naše osoblje na recepciji (tel. br. 9), koje će odmah kontaktirati liječnika ili hitnu ili ugovoriti sastanak. Troškovi liječenja i savjetovanja plaćaju se izravno liječniku (EU kartica osiguranja).

Lunch paketi

Ako želite naručiti lunch paket, obavijestite naše osoblje na recepciji dan prije do 18:30 sati.

LJ

Ljekarna

Nalazi se u središtu mjesta Bol i otvorena je od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati i subotom od 8 do 13 sati. U glavnoj sezoni duže je radno vrijeme.

N

Napojnica

U BRETANIDE Sport & Wellness-odmaralištu - All Inclusive nigdje ne morate platiti gotovinom. Ako ste zadovoljni našim uslugama, na kraju boravka na recepciji ostavite napojnicu s upitnikom hotela u "BRETANIDE box". Ovo se dijeli na mjesečnoj osnovi između svih zaposlenika, uzimajući u obzir ocjenu hotela i broj odrađenih sati.

Veliko hvala od obitelji BRETANIDE.

O

Odgovornost

Obavijestili bismo Vas da kao posrednik djelujemo samo kada dogovaramo usluge izvan hotela kao što su taksi, iznajmljivanje automobila, izleti, iznajmljivanje bicikala, vodeni sportovi i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za kvalitetu, sigurnost itd.

Odjava

Kako biste sljedećim gostima omogućili pravodobnu upotrebu čiste sobe, sobu možete koristiti na dan odlaska do 11.00 sati. Molimo vas da svoj račun platite kartično na recepciji dan prije polaska.
Ako je Vaša soba dostupna, kasna odjava (Late Check-out) također je moguća na zahtjev i uz naknadu. Molimo kontaktirajte recepciju za više detalja i prethodnu prijavu. Trošak iznosi 20 € za svaki sljedeći upotrijebljeni sat.
Sretni smo što Vam možemo pomoći da kofer dovedete na recepciju do 11 sati na dan polaska. Nazovite nas na recepciju dan prije polaska i javite nam vaše željeno vrijeme. Ne preuzima se odgovornost za gubitak / oštećenje prtljage.

Okoliš

BRETANIDE se zalaže za zaštitu okoliša i održivosti. Vi ste u zemlji za odmor koja je sretna što svojim gostima može ponuditi netaknutu prirodu i okoliš. Bili bismo Vam zahvalni ako biste nas podržali  u sljedećim mjerama:
Voda za piće: Voda iz slavine u BRETANIDE testirana je pitka voda vrlo dobre kvalitete.
Uštedimo vodu: svi znamo da je voda oskudan resurs. Zbog toga se trudimo smanjiti potrošnju vode. Možete nam pomoći tako da, na primjer, mijenjate samo ručnike i posteljinu po potrebi.
Štednja energije: Molimo isključite sva nepotrebna svjetla u svojoj sobi kad god možete.
Smanjite, ponovno upotrijebite i reciklirajte otpad: Uvijek tražimo načine za kontrolu proizvodnje otpada. Možete nam pomoći uzimajući samo ono što možete jesti sa švedskog stola; naravno, možete nekoliko puta otići za švedski stol. Molimo Vas da stare baterije ne bacate u smeće, već ih stavite na stol u sobi. Tada će ih naše domaćinstvo riješiti.
Nama je posebno važno da svoj objekt stalno održavamo čistim. Molimo Vas da nas podržite ovim, posebno opušcima i tenisicama.

Ostalo

Jednostavno kontaktirajte recepciju ako Vam nešto zatreba, poput dodatnog jastuka, pokrivača, kompleta za šivanje, kapice za tuširanje, čepova za sudoper, cvijeća ili rođendanske torte. Potrudit ćemo se da udovoljimo Vašim željama.

P

Parking

Nečuvana hotelska parkirališta dostupna su besplatno. Željeli bismo naglasiti da ih hotel nije osigurao i da se ne preuzima odgovornost.

Plaćanje usluga koja nisu uključena

Uživajte u raznolikom izboru koktela i visokokvalitetnih vina u svim našim hotelskim barovima i restoranima (TIP: vinski paketi). Odaberite želite li platiti na licu mjesta ili troškove ispisati na račun sobe pokazujući hotelsku karticu koju ste dobili prilikom prijave.

Plaža

S lijeve strane ispred hotela nalazi se plaža BRETANIDE s besplatnim ležaljkama i suncobranima. Zbog važećih propisa o udaljenosti, ležaljke su postavljene u skladu s tim. Nakon svake upotrebe, ležaljke dezinficiraju naši zaposlenici.
U korist drugih gostiju, molimo Vas da ne rezervirate ležaljke. Ako se Vaša ležaljka ne koristi dulje vrijeme, naš će zaposlenik ukloniti Vaš ručnik i pripremiti ležaljku za ostale goste. To se posebno odnosi na područje plaže, gdje imamo na raspolaganju samo određeni broj ležaljki.

Posjetitelji BRETANIDE

Gosti BRETANIDE rado mogu primiti posjetitelje uz prethodni dogovor. Svaki posjetitelj (ograničen broj) mora kupiti dnevnu kartu po sliedećim cijenama: travanj/svibanj/listopad - Kn 300.- po osobi, lipanj/rujan - Kn 400.- po osobi, srpanj/kolovoz - Kn 450.- po osobi. Usluge: Pravo na all inclusive usluge bez soba i konobe / komin. Ako posjetitelj konzumira piće bez BRETANIDE karticom, automatski se naplaćuje trodnevna kartica. Gost BRETANIDE odgovoran je za svoje posjetitelje.

Pošta

Poštanski pretinac nalazi se u blizini recepcije i svakodnevno se prazni. Razglednice možete dobiti u BRETANIDE Shop na Piazzetti. Pošta se nalazi u središtu mjesta.

Prijava

Za vrijeme prijave dobit ćete naš BRETANIDE Etui u kojoj se nalazi 1 ključ / sef (hotelska kartica), 1 crvena kartica za igru ​​i 1 žuta kartica za ručnike za plažu po odrasloj osobi. Pomoću hotelske kartice možete na račun svoje sobe zapisati usluge koje nisu uključene, poput wellnessa ili vinskih paketa. Vaša kartica vrijedi do zadnjeg dana boravka. Ljubazno Vas molimo da vratite BRETANIDE  Etui sa svim karticama na recepciju prilikom odjave.
Svaka karta ima vrijednost od 150,00 KN. Ako ne vratite ove kartice, morat ćemo Vam naplatiti ovu vrijednost.

R

Recepcija

Naš recepcijski tim dostupan je od 6 do 22 sata. Naš noćni portir je dostupan za Vas od 22:00 do 06:00. Računi se mogu platiti između 7 i 21 sat.

Rent a car

Naručiti  možete na recepciji, tel.9.

Restorani

Glavni restoran
07:00 do 10:30 – doručak
12.30 do 14.00 – ručak
19:00 do 21:00 – večera
Od prve subote u rujnu večera će se održavati od 18.30 do 20.30.
Kako bi se zajamčio nesmetan tijek i zbog propisa koji se odnose na Coronu, mogu se uvesti dva sitinga po obroku, ovisno o popunjenosti. Ako je potrebno, o tome ćete biti obaviješteni po dolasku. Odnošenje hrane je zabranjeno. Na našoj terasi nalaze se ograničena područja za pušenje.
Pizzeria
12:00 do 20:30 - otvoreno od svibnja do rujna. Promjene u radnom vremenu moguće su izvan sezone.
Specijalizirani restorani Konoba / Komin
Od 18 sati - od nedjelje do petka, ovisno o vremenu. Rezervacija najkasnije do 20 sati prethodnog dana na recepciji. (2 sitinga, od 18 do 19.30 i od 20 do 21.30). Molimo pridržavajte se rezerviranih vremena kako biste osigurali da sve teče bez problema.

Ručnici za kupanje

Ručnike za kupanje možete dobiti sa žutom karticom svaki dan od 7 do 19 sati na aktivnom bazenu. Na dan polaska ručnici se moraju vratiti na aktivni bazen, gdje ćete dobiti žuti karton.
Promjena ručnika: svakodnevno od 8 do 14 sati na aktivnom bazenu
Gostima nudimo promjenu ručnika jednom dnevno. U slučaju gubitka nastaju troškovi od 150,00 KN po ručniku za kupanje.

S

Sefovi

U sobi je iznad hladnjaka sef koji možete koristiti/otvoriti s ključ-karticom (u paviljonima 2,3 i 5) ili šifrom (u paviljonima 1,4 i 6). Sef zaključavate (Pav. 2, 3 i 5) pritiskom na tipku s ključ-karticom i zaključavanjem pomoću gumba kad se upali zeleno svjetlo. Da biste ga otvorili, jednostavno pritisnite gumb s ključ-karticom.
Hotel je odgovoran samo za dragocjenosti koje su zaključane u sefu (do iznosa od 1.000,00 EUR). Vrijednosti ili novac koji premašuju taj iznos možete položiti na recepciji.

Soba

Održavanje domaćinstva: Sve sobe se pripremaju i čiste prije dolaska u skladu s važećim smjernicama.  Nakon čišćenja sobe, balkonska vrata ili prozor ostavljaju se na „kipu“ kako bi se osigurala odgovarajuća ventilacija.
Klima uređaj: radi samo kad su balkonska vrata zatvorena.
Kupaonski radijatori: odgovarajuća sklopka (s crvenom kontrolnom lampicom) nalazi se s lijeve strane ispred ulaza.
Stolica za tuširanje: ako trebate stolicu za tuširanje, zatražite je na recepciji.
Ogrtač: Ako trebate ogrtač, možete ga zatražiti na recepciji. Troškovi 100 kuna tjedno
Ručnici: Ručnike koje želite promijeniti, ostavite na pod u tušu. Ručnici koje želite ponovno koristiti i ostaviti obješene - daju mali doprinos našem okruženju. Hvala!
Molimo ne uzimajte ručnike iz sobe sa sobom na bazen ili na plažu.
Dodatni pokrivač: Ako trebate dodatni pokrivač, zatražite ga na recepciji.
Madraci: Naši madraci u standardnim sobama su reverzibilni madraci koji nude različite razine udobnosti s obje strane zbog tvrdog i mekog stupnja tvrdoće. Ako želite drugačiji stupanj tvrdoće, kontaktirajte recepciju na internom telefonskom broju 9.

Š

Športski centar

Smješten je s lijeve strane na šetnici ispod hotela BRETANIDE.
U ponudi je sljedeće:
Sportovi na vodi (na plaži ispred hotela): banana , ringos, madraci za izbacivanje, skijanje na vodi kao i motorni brodovi. Plaćanje se vrši izravno na licu mjesta.
Ronilački centar i surf centar (na plaži ispred hotela): Gosti BRETANIDE Sport & Wellness Resorta ostvaruju 10% popusta u ronilačkom i surf centru. Plaćanje se vrši izravno na licu mjesta. Osim toga, naši gosti BRETANIDE mogu sudjelovati u tjednima ronjenja po sniženoj cijeni tijekom cijele sezone. Ovi ronilački tjedni uključuju 6 ​​zarona, prijevoz brodom, vodiča za ronjenje, ronilačke boce i pojaseve s utezima.
Biciklistički centar (na šetnici ispred hotela): otvoren bez prestanka od 8.30 do 19 sati. Skraćeno radno vrijeme moguće je i izvan sezone. Možete unajmiti brdske, gradske, e-bicikle i dječje bicikle, kao i dječje sjedalice, kacige (djeca do 16 godina moraju nositi kacigu) i brave. (Polog KN 50, -). Usluga prijevoza nudi se uz naplatu od Bola do zračne luke. Gosti BRETANIDE dobivaju - nakon korištenja uključenih 10 sati najma - popust od 30%.
Postoji i nekoliko organiziranih biciklističkih tura tjedno - detaljnije informacije možete dobiti od našeg animacijskog tima ili izravno od prodavaonice bicikala. Za vođene biciklističke ture besplatni sati se oduzimaju  (10 sati). Radi reda, želimo konstatirati da je biciklistički centar neovisna tvrtka i da hotel BRETANIDE ne odgovara za štetu uzrokovanu nesrećama itd.

T

Taksi

Naručiti ga možete na recepciji, tel.9.

Teretana

U našoj teretani (smještenoj u Paviljonu 6 / podrum, otvorena od 7:00 do 21:00 sati) na raspolaganju su Vam različiti uređaji za trening koji možete besplatno koristiti. Broj ljudi koji su istovremeno u teretani ograničen je zbog propisa COVID. Ulaz je moguć samo ručnikom koji možete dobiti na recepciji. Molimo dezinficirajte ruke nakon ulaska i dezinficirajte svu opremu nakon upotrebe.
Teretanu mogu koristiti osobe starije od 16 godina - na vlastiti rizik.

Telefon

Vanjskim pozivima možete upravljati izravno u sobi. Odaberite "0" za nadzemni vod, a zatim željeni broj. Telefonski troškovi knjiže se na račun vaše sobe.
Važni telefonski brojevi:

 • Recepcija 9
 • Wellness centar 730 (za P2, 3, 5, 6) ili 9 (za P1, P4)

Međunarodni pozivni brojevi:

            Austrija                0043                               Njemačka                0049

            Slovenija            00386                               Italija                       0039

            Švicarska             0041                               Češka                    00420

            Finska                00358                               Slovačka                00421

            Mađarska             0036                               BiH                         00387

Kako mogu birati željeni telefonski broj?
Vanjska linija: 0, pozivni broj za Vašu zemlju, npr.: 0043, gradski broj bez nule, npr. : 316, telefonski broj

Tenis

U teniskom centru 2 terena rezervirana su za all-inclusive ponudu od zadnje subote u svibnju do kraja sezone. Na recepciji možete rezervirati jedan sat po sobi dnevno. Nakon što ste ovo odigrali, možete izvršiti još jednu rezervaciju. Dodatna mjesta mogu se rezervirati uz plaćanje.
Škola tenisa Dr. Hannes Zischka nudi individualne i grupne tečaje - više informacija dostupno je na recepciji.

Trgovine

Naš  BRETANIDE shop nalazi se na piazzetti, gdje možete dobiti autentične suvenire i lokalne proizvode. Uz piazzettu pronaći ćete i mali kiosk u kojem možete dobiti novine, razglednice, poštanske marke, predmete za plažu, filmove itd. U Bolu postoje razne trgovine. Radno vrijeme ovisi o sezoni, pitajte na recepciji ili nazovite 9.

U

Usluga buđenja

Rado ćemo Vas probuditi - samo nas obavijestite na recepciji, tel. 9.

W

Wellness centar

Radno vrijeme od 8 do 20 sati, rezervacija tretmana u wellnes-u od 10.00 do 17.00 sati.
Posjetite nas u wellness centru, dođite u našu wellness oazu sa saunom, jacuzzi i još mnogo toga. da se odmorite ili dopustite da vas razmazimo kozmetičkim tretmanom ili masažom. Osigurajte svoje tretmane na vrijeme

 • Tel recepcije 9 ili
 • izravno u wellness centru, broj 730

Zbog koronavirusa, samo je ograničen broj ljudi dopušten u wellness centru. Pristup je moguć samo s navršenih 14 godina.
Naš opsežni wellness program možete pronaći u našoj wellness brošuri koja je dostupna na recepciji ili u wellness centru

Z

Znamenitosti u blizini

Bol je malo, zanimljivo ribarsko mjesto s prekrasnom atmosferom. Dominikanski samostan svakako vrijedi posjetiti. Drugi mogući izlet je npr. susjedno mjesto Murvica, koji je povezan s duljom šetnjom.
Planinarima se preporučuju Zmajeva špilja i Vidova Gora visine 778 metara. Izlet brodom do otoka Hvara u mjesta Jelsa, Vrbovska i gradu Hvaru također je prekrasan.
Više informacija možete dobiti na recepciji, od animacijskog tima ili od svog predstavnika.

 

Želimo Vam opuštajući i ugodan boravak

Vaša obitelj BRETANIDE