Jetzt Traumurlaub buchen
-
+
-
+
Cijene i
raspoloživost

OPĆI UVJETI

 • Troškove otkazivanja možete naći pod točkom Troškovi otkazivanja.
 • U slučaju nedolaska bez prethodnog otkazivanja, za preostali otvoreni iznos Vaše rezervacije , teretit ćemo Vašu kreditnu karticu.
 • Rezervacije se mogu izvršiti uz važeću kreditnu karticu.
  Dugoročne rezervacije: 10% pologa prilikom rezervacije
                                           Preostali iznos: do 14 dana prije dolaska
  Kratkoročne rezervacije: rezervacije od i manje od 14 dana prije dolaska 100% iznos
 • Za boravke bez prethodno izvršene rezervacije primjenjuju se uvjeti i cijene iz kunskog cjenika na recepciji hotela.
 • Cijene su iskazane po sobi s uključenom boravišnom pristojbom na bazi all inclusive usluge.
 • Na raspolaganju je besplatni javni parking  (nije nadgledan).
 • Dječji krevetić za djecu do 1,9 godina, uz nadoplatu € 8.- po noćenju (plaćanje na recepciji hotela).
 • Dijete je osoba od 2 do 15,9 godina starosti.
 • Za rezervacije od 5 i više soba, moguća je primjena posebnih uvjeta i naplata dodatnih  pristojbi.
   

REZERVACIJA I NAPLATA

Po primitku Vaše uplate, Vaša rezervacija postaje obvezujuća te se jedino u roku od 24 sata nakon rezervacije može besplatno otkazati. (Ostali uvjeti otkazivanja navedeni su pod točkom Troškovi otkazivanja). Rezervaciju je moguće izvršiti samo uz važeću kreditnu karticu (EuroCard/Mastercard, Diners ili Visa). U slučaju da se naplata Vaše rezervacije iz nekog razloga nije mogla izvršiti, zaposlenik hotela BRETANIDE će stupiti u kontakt sa Vama kako bi dogovorio daljnji postupak i naplatu. U međuvremenu Vaša rezervacija nije izvršena.
Vaši osobni podaci kao i podaci Vaše kreditne kartice u potpunosti su zaštićeni. Prijenos podataka se odvija preko zaštičenog poslužitelja podataka (servera).
 

TROŠKOVI OTKAZIVANJA

do 24 sata nakon rezervacije besplatno
do incl. 15 dana prije dolaska 0% od ukupne cijene
od 14 do 10 dana prije dolaska 60% od ukupne cijene
od 9 do 4 dana prije dolaska 75% od ukupne cijene
od 3 do 1 dan prije dolaska 85% od ukupne cijene
ne dolazak   100% od ukupne cijene
TRANSFERI - od 24 sata prije dolaska odnosno ne dolazak 100% od ukupne cijene


PUTNO OSIGURANJE

Često, nepredviđeni događaji mogu spriječiti planirani odmor. Iz toga razloga Vam preporučujemo zaključiti policu putnog osiguranja Hotelstorno plus. Detaljnije informacije i uputsva kako jednostavno zaključiti policu putnog osiguranja preko našeg partnera – Europäische Reiseversicherung – možete vidjeti na slijedećoj poveznici:                                       http://start.europaeische.at/hsp?AGN=10000616
 

DOLAZAK I ODLAZAK

Na dan dolaska sobe su na raspolaganju od 16.00 sati. Ukoliko je Vaš dolazak nakon 21.00 sat, molimo Vas da nas o tome obavijestite. Na dan odlaska Vas molimo da napustite sobu do najkasnije 11.00 sati. U slučaju kasnijeg dolaska ili ranijeg odlaska, naplaćujemo 85% od cijene rezerviranih a neiskorištenih dana.
 

ALL INCLUSIVE USLUGA

Doručak, ručak i večera, Pizzeria, večera u restoranima Konoba/Komin jednom tjedno, Club, domaća bezalkoholna i alkoholna pića, 2 boce vode na dan dolaska u sobi, besplatni WLAN ( u Paviljonu 1, 4 i 6, na Lobby baru, recepciji, u suitevima kao i na Piazzetti, u Cafe-u, u Pizzeriji, te na aktivnom i mirnom bazenu), Internet PC, 2 tenis terena od 15.06. – 15.10., univerzalno športsko igralište, vođene biciklističke ture i pješaćenja, korištenje bicikle (10 sati tjedno), Fittness- i drugi aktivni programi kao nordijsko hodanje, gimnastika u vodi, Aerobic itd., streličartsvo, bočanje, odbojka na pijesku, zabavne igre, dječji klub u glavnoj sezoni, sadržajan animacijski program na njemačkom jeziku, teretana, ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži ispred hotela (ograničene količine), ručnici za ležaljke uz kauciju.
 

USLUGE UZ PLAĆANJE

Vina u botelji, vinski paketi, eksluzivni paketi, mini bar, strana alkoholna pića, izleti, Wellness centar, tečajevi tenisa, vodeni sportevi na plaži kao npr surfanje, oprema za surfanje, ronjenje, skijanje na vodi, ringos itd.
 

DODATNE INFORMACIJE

BRETANIDE je hotelsko naselje , izgrađeno u dalmatinskom stilu. Hotel je smješten direktno uz šetnicu. Hotel raspolaže sa standardnih soba 3*, superior soba 4* te 27 suiteva. Smješten je na padini te zbog mnogobrojnih stepenica, hotel nije pogodan za osobe sa poteškoćama u kretanju.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Bretanide

Bretanide

Područje bazena

Područje bazena