Jetzt Traumurlaub buchen
-
+
-
+
Cijene i
raspoloživost

OPĆI UVJETI

  • Troškove otkazivanja možete naći pod točkom Troškovi otkazivanja.
  • U slučaju nedolaska bez prethodnog otkazivanja, za preostali otvoreni iznos Vaše rezervacije , teretit ćemo Vašu Kreditnu karticu.
  • Rezervacije se mogu izvršiti uz važeću kreditnu karticu.
  • Za boravke bez prethodno izvršene rezervacije primjenjuju se uvjeti i cijene iz kunskog cjenika na recepciji hotela.
  • Cijene su iskazane po sobi s uključenom boravišnom pristojbom na bazi all inclusive usluge.
  • Na raspolaganju je besplatni javni parking  (nije nadgledan).
  • Dječji krevetić za djecu do 1,9 godina, uz nadoplatu 45.- Kn po noćenju (plaćanje na recepciji hotela).
  • Dijete je osoba od 2 do 15,9 godina starosti.
  • Za rezervacije od 5 i više soba, moguća je primjena posebnih uvjeta i naplata dodatnih  pristojbi.

REZERVACIJA I NAPLATA

Po primitku vaše uplate, vaša rezervacija postaje obvezujuća te se jedino u roku od 24 sata nakon rezervacije može besplatno otkazati. (Ostali uvjeti otkazivanja navedeni su pod točkom Uvjeti otkazivanja). Rezervaciju je moguće izvršiti samo zu važeću kreditnu karticu (EuroCard/Mastercard, ili Visa).
U slučaju da se naplata vaše rezervacije iz nekog razloga nije mogla izvršiti, BRETANIDE suradnik će stupiti u kontakt sa Vama kako bi dogovorio daljnji postupak i naplatu. U međuvremenu vaša rezervacija nije izvršena.
Vaši osobni podaci kao i podaci Vaše kreditne kartice u potpunosti su zaštićeni. Prijenos podataka se odvija preko zaštičenog poslužitelja podataka (servera).

TROŠKOVI OTKAZIVANJA

do 24 sata nakon rezervacije - besplatno
do 30 dana prije dolaska - 10% od ukupne cijene
od 29-20 dana prije dolaska - 25% od ukupne cijene
od 19-10 dana prije dolaska - 50% od ukupne cijene
od 09-04 dana prije dolaska - 65% od ukupne cijene
od 03 – ne dolaska - 85% od ukupne cijene

Ako postoje upozorenja o putovanju (razina 6) ili karantenska ograničenja zbog virusa corone u Hrvatsku ili ograničenja za povratak u vašu matičnu zemlju, nema naknade za otkazivanje.

Novi uvjeti otkazivanja za nove rezervacije od 27.07.2020

Veća fleksibilnost zahvaljujući našim novim uvjetima otkazivanja koji se primjenjuju na nove rezervacije od 27.07.2020 te vrijede samo za boravke u sezoni 2020.

do 24 sata nakon rezervacije  - besplatno

do 14 dana prije dolaska - 0%

od 14 - 08 dana prije dolaska -  35% od ukupnog iznosa

od 07 - 04 dana prije dolaska -  65% od ukupnog iznosa

03 - no show - 75% od ukupnog iznosa

PUTNO OSIGURANJE

Često, nepredviđeni događaji mogu spriječiti planirani odmor. Iz toga razloga Vam preporučujemo zaključiti policu putnog osiguranja Hotelstorno plus. Detaljnije informacije i uputsva kako jednostavno zaključiti policu putnog osiguranja preko našeg partnera – Europäische Reiseversicherung – možete vidjeti na slijedećoj poveznici: http://start.europaeische.at/hsp?AGN=10000616

DOLAZAK I ODLAZAK

Na dan dolaska sobe su na raspolaganju od 14.00 sati. Ukoliko je Vaš dolazak iza 21.00 sat, molimo Vas da nas o tome obavijestite. Na dan odlaska Vas molimo da napustite sobu do najkasnije 11.00 sati. U slučaju kasnijeg dolaska ili ranijeg odlaska, naplaćujemo 85% od cijene rezerviranih a neiskorištenih dana.

ALL INCLUSIVE USLUGA

Doručak, ručak i večera, Pizzeria, večera u restoranima Konoba/Komin, Club, domaća bezalkoholna i alkoholna pića, 2 boce vode na dan dolaska u sobi, besplatni WLAN ( u Paviljonu 1,4 I 6, na Lobby baru, recepciji, u suitevima kao i na Piazzetti, u Cafe-u, u Pizzeriji, te na aktivnom i mirnom bazenu), 2 Internet PC, 2 tenis terena od 27.06. – 17.10.2020, univerzalno športsko igralište, vođene biciklističke ture i pješaćenja, korištenje bicikle (10 sati tjedno), Fittness- i drugi aktivni programi kao nordijsko hodanje, gimnastika u vodi, Aerobic itd., streličartsvo, bočanje, odbojka na pijesku, zabavne igre, dječji klub u glavnoj sezoni, sadržajan animacijski program na njemačkom jeziku, Fittness dvorana, ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži ispred hotela (ograničene količine), ručnici za ležaljke uz kauciju.

USLUGE ZU PLAĆANJE

Vina u botelji, strana alkoholna pića, izleti, Wellness centar, tečajevi tenisa, vodeni sportevi na plaži kao npr surfanje, oprema za surfanje, ronjenje, skijanje na vodi, ringos itd.

DODATNE INFORMACIJE

BRETANIDE je hotelsko naselje , izgrađeno u dalmatinskom stilu. Hotel je smješten direktno uz šetnicu. Hotel raspolaže sa standardnih soba 3*, superior soba 4* te 27 suiteva 4*.
Hotel je smješten na padini. Zbog mnogobrojnih stepenica, hotel nije pogodan za  osobe sa poteškoćama u kretanju.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Bretanide

Bretanide

Područje bazena

Područje bazena