Jetzt Traumurlaub buchen
-
+
-
+
Cijene i
raspoloživost

OPĆI UVJETI

  • Troškove otkazivanja možete naći pod točkom Troškovi otkazivanja.
  • U slučaju nedolaska bez prethodnog otkazivanja, za preostali otvoreni iznos Vaše rezervacije , teretit ćemo Vašu Kreditnu karticu.
  • Rezervacije se mogu izvršiti uz važeću kreditnu karticu.
  • Za boravke bez prethodno izvršene rezervacije primjenjuju se uvjeti i cijene iz kunskog cjenika na recepciji hotela.
  • Cijene su iskazane po sobi s uključenom boravišnom pristojbom na bazi all inclusive usluge.
  • Na raspolaganju je besplatni javni parking  (nije nadgledan).
  • Dječji krevetić za djecu do 1,9 godina, uz nadoplatu 45.- Kn po noćenju (plaćanje na recepciji hotela).
  • Dijete je osoba od 2 do 15,9 godina starosti.
  • Za rezervacije od 5 i više soba, moguća je primjena posebnih uvjeta i naplata dodatnih  pristojbi.

REZERVACIJA I NAPLATA

Po primitku vaše uplate, vaša rezervacija postaje obvezujuća te se jedino u roku od 24 sata nakon rezervacije može besplatno otkazati. (Ostali uvjeti otkazivanja navedeni su pod točkom Uvjeti otkazivanja). Rezervaciju je moguće izvršiti samo zu važeću kreditnu karticu (EuroCard/Mastercard, ili Visa).
U slučaju da se naplata vaše rezervacije iz nekog razloga nije mogla izvršiti, BRETANIDE suradnik će stupiti u kontakt sa Vama kako bi dogovorio daljnji postupak i naplatu. U međuvremenu vaša rezervacija nije izvršena.
Vaši osobni podaci kao i podaci Vaše kreditne kartice u potpunosti su zaštićeni. Prijenos podataka se odvija preko zaštičenog poslužitelja podataka (servera).

TROŠKOVI OTKAZIVANJA

do 24 sata nakon rezervacije - besplatno
do 14 dana prije dolaska -        0% od ukupne cijene
od 14-10 dana prije dolaska -  60% od ukupne cijene
od 09-04 dana prije dolaska -  70% od ukupne cijene
od 03 – 01 dan prije dolaska - 85% od ukupne cijene

ne dolazak                            - 100% od ukupne cijene

Ako postoji upozorenje za putovanje (razina 6) ili ograničenja karantene u Hrvatsku ili prilikom povratka u vašu zemlju zbog koronavirusa, suzdržat ćemo se od naplate naknada za otkazivanje.
U slučaju otkazivanja, dopuštamo si pravo zadržati naknadu za obradu i administraciju u iznosu od 20,00 € za obradu kao i za svaki povrat pologa.

PUTNO OSIGURANJE

Često, nepredviđeni događaji mogu spriječiti planirani odmor. Iz toga razloga Vam preporučujemo zaključiti policu putnog osiguranja Hotelstorno plus. Detaljnije informacije i uputsva kako jednostavno zaključiti policu putnog osiguranja preko našeg partnera – Europäische Reiseversicherung – možete vidjeti na slijedećoj poveznici: http://start.europaeische.at/hsp?AGN=10000616

DOLAZAK I ODLAZAK

Na dan dolaska sobe su na raspolaganju od 14.00 sati. Ukoliko je Vaš dolazak iza 21.00 sat, molimo Vas da nas o tome obavijestite. Na dan odlaska Vas molimo da napustite sobu do najkasnije 11.00 sati. U slučaju kasnijeg dolaska ili ranijeg odlaska, naplaćujemo 85% od cijene rezerviranih a neiskorištenih dana.

ALL INCLUSIVE USLUGA

Doručak, ručak i večera, Pizzeria, večera u restoranima Konoba/Komin, Club, domaća bezalkoholna i alkoholna pića, 2 boce vode na dan dolaska u sobi, besplatni WLAN ( u Paviljonu 1,4 I 6, na Lobby baru, recepciji, u suitevima kao i na Piazzetti, u Cafe-u, u Pizzeriji, te na aktivnom i mirnom bazenu), 2 Internet PC, 2 tenis terena od 28.06. – 16.10.2021, univerzalno športsko igralište, vođene biciklističke ture i pješaćenja, korištenje bicikle (10 sati tjedno), Fittness- i drugi aktivni programi kao nordijsko hodanje, gimnastika u vodi, Aerobic itd., streličartsvo, bočanje, odbojka na pijesku, zabavne igre, dječji klub u glavnoj sezoni, sadržajan animacijski program na njemačkom jeziku, Fittness dvorana, ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži ispred hotela (ograničene količine), ručnici za ležaljke uz kauciju.

USLUGE ZU PLAĆANJE

Vina u botelji, strana alkoholna pića, izleti, Wellness centar, tečajevi tenisa, vodeni sportevi na plaži kao npr surfanje, oprema za surfanje, ronjenje, skijanje na vodi, ringos itd.

DODATNE INFORMACIJE

BRETANIDE je hotelsko naselje , izgrađeno u dalmatinskom stilu. Hotel je smješten direktno uz šetnicu. Hotel raspolaže sa standardnih soba 3*, superior soba 4* te 27 suiteva 4*.
Hotel je smješten na padini. Zbog mnogobrojnih stepenica, hotel nije pogodan za  osobe sa poteškoćama u kretanju.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Bretanide

Bretanide

Područje bazena

Područje bazena