Jetzt Traumurlaub buchen
-
+
-
+
Cijene i
raspoloživost

Politika privatnosti

Izjava o privatnosti

Za nas, BRETANIDE Sport & Wellness Resort, zaštita Vaše privatnosti i osobnih podataka vrlo je važna. Vrlo nam je važno da se provede sva provedba naših Internet aktivnosti, važeći propisi o zaštiti podataka i zakonski zahtjevi.

Slijede sve informacije koje trebate znati o načinu na koji upotrebljavamo Vaše podatke, kako zaštiti Vaše podatke, s kime ih dijelimo i kako ih možete promijeniti.
 

Osnove

Ova Pravila o privatnosti odnose se na sve osobe koje koriste usluge BRETANIDE. Obavještavamo Vas o prirodi, opsegu i svrsi prikupljanja i korištenja Vaših osobnih podataka od strane naše tvrtke. Cijenimo Vašu privatnost i nastojimo strogo pridržavati se zakonskih zahtjeva za obradu osobnih podataka (Uredba EU br. 679/2016 (DSGVO), DSG 2000, DSG 2018 i TKG 2003). Svi Vaši osobni podaci bit će obrađeni na ovoj osnovi.

Odgovoran je u smislu važećih propisa s karakterom zaštite podataka BRETANIDE Resort d.o.o., Put Zlatnog rata 50, 21420 Bol, otok Brač - Hrvatska

Korištenjem naših usluga i dobivanjem suglasnosti u smislu ove izjave, potvrđujete da ste navršili 14 godina i mogli dati svoj pristanak ili da Vaš skrbnik ili administrator već ima suglasni pristanak.
 

Informacije u skladu s člankom 13. DSGVO

Vaši osobni podaci, to je osobito

  • Vaši glavni podaci (prezime, ime, adresa, adresa e-pošte, broj telefona i faksa, datum rođenja, broj kupca) kao i broj jezika i registarske oznake
  • podatke o putnim ispravama (broj putovnice, podaci o putovnici, datum rođenja, nositelj izdavanja, trajanje, državljanstvo) i osobne isprave (osobna iskaznica, vozačka dozvola)
  • pojedinosti o načinu plaćanja  posebice debitnih kartica, kreditnih kartica i bankovnih kartica
  • duljina boravka koju tražite, odredišta, hoteli, kontakti, uvjeti, posebne usluge, podaci o zdravlju, broj čestih letaka, osobne želje koje nam date
  • posebne kategorije podataka, kao što su podaci o zdravlju, podaci o posebnim potrebama i brak / partnerstvo,

su potrebni za naše usluge. To također uključuje rezervacije putovanja, vodiče, gastronomiju, najam vozila, transferi, registracije, osiguranja, događanja, ture, akreditacije, bonove uključujući investicije kupaca, naplatu i njihovu potvrdu (B2B, B2C, FIT), rezervacije karata i još mnogo toga.

Mi pohranjujemo, obrađujemo i po potrebi dajemo te informacije trećim stranama s kojima surađujemo radi pružanja najučinkovitijih i optimalnih usluga našim korisnicima - uključujući pružatelje usluga u trećim zemljama kao procesorima, softverima i pružateljima usluga agencije pripadaju, prenesu.

Ne upotrebljavamo profiliranje i automatizirane odluke.

Pravne osnove za ove procese obrade podataka su

  • ispunjavanje naših predugovornih i ugovornih obveza prema Vama,
  • Suglasni ste,
  • (npr. prava i obveze u vezi s računovodstvenim, poreznim i carinskim zakonima, ugovorima, izvješćivanjem, sudskim sporovima) i § 96 TKG i naše legitimne interese (npr. poboljšanje naših usluga korisnicima, također u području izravne pošte ili ostvarivanja vlastitih pravnih interesa).

Trajanje pohrane ovisi o trajanju našeg poslovnog odnosa, Vašem pristanku i zakonskim obvezama zadržavanja i zakonskim obvezama koje se primjenjuju na nas. Naglašavamo da u slučaju redovite suradnje za našu najbolju moguću službu za korisnike nastojimo upoznati želje kupaca koji su nam već dobro preneseni da bismo Vas mogli stalno i trajno zadovoljiti.

Vaše podatke možete izvršiti u bilo kojem trenutku izraženim osobnim zahtjevom s naše mailing liste. Vaši se podaci više neće upotrebljavati u promotivne svrhe. U ovom slučaju, BRETANIDE će koristiti vaše podatke samo za unutarnje potrebe, npr. za statističku analizu podataka.
 

Naše web stranice

Pristupanjem našoj web stranici, Vaši će pristupni podaci biti automatski prikupljeni i pohranjeni. Ovi pristupni podaci mogu uključivati, osobito, pristupanu stranicu, pregledane datoteke, datum i vrijeme poziva, IP adresu korisnika, podatke s pozivatelja, osobito preglednik i operacijski sustav, kao i količinu podataka i poruku uspješnog poziva. Ovi pristupni podaci koriste nam za unutarnje statističke svrhe kako bismo osigurali sigurnost naše ponude i optimizirali ponudu. Ako se sumnja na nezakonitu radnju, pristupni se podaci procjenjuju kako bi osigurali dokaze.

Unošenjem Vaših osobnih podataka u jedan od naših kontaktnih obrazaca, pristajete na prijenos i pohranu i obradu od strane nas tijekom trajanja ovog specifičnog zahtjeva. To se posebno odnosi na Vaše zahtjeve putem kontakt obrasca, chatova i e-poruka koje nam šaljete. Trebamo te podatke za obradu Vašeg zahtjeva, a u tim slučajevima i pohraniti Vašu IP adresu u svrhu osiguranja dokaza. Pohrana se odvija onoliko dugo koliko je to potrebno da bismo Vas obavijestili o dodatnim ili naknadnim postavljanjem.

Za rezervacije i osobne putničke zahtjeve prikupljaju se i osobni podaci svih suputnika (ime i datum rođenja). Stoga biste trebali osigurati da sve informacije koje se odnose na treće strane pružaju Vam uz suglasnost te osobe.

Vaši osobni podaci bit će korišteni u vezi s obvezujućom rezervacijom za obradu i bit će proslijeđeni samo u mjeri u kojoj je to dopušteno zakonom, za obradu obvezujućih rezervacija trećim stranama (davatelji usluga).

Informacije o plaćanjima izvršene su anonimno i ne mogu se donositi zaključci o Vašoj osobi.

Pravna osnova za obradu podataka je Vaš pristanak, predugovorne i ugovorne obveze prema Vama, naši legitimni interesi i zakonske obveze svih vrsta i § 96 TKG.

Sadržaj naše web stranice je pažljivo pripremljen i provjeren nekoliko puta, ali ne preuzimamo nikakvu odgovornost za točnost, točnost i potpunost pruženih informacija. Isknjiženi su zahtjevi za štetu zbog korištenja ili neovlaštene uporabe podataka ili zbog korištenja netočnih ili nepotpunih informacija. Sve ponude nisu obvezujuće. Zadržavamo pravo na promjenu, nadopunu ili brisanje ponude ili njihovih dijelova bez prethodne najave ili za privremeno ili trajno obustavljanje objavljivanja web stranice.

Sadržaj i programiranje naše web stranice zaštićeni su autorskim pravima i pomoćnim autorskim pravima. Bilo kakva duplikacija - također u ekstraktima - i javna reprodukcija, posebno kopiranje tekstova, grafika i fotografija, zabranjeno je bez prethodnog pismenog pristanka.
 

Newsletter (bilten)

Slobodno se pretplatite na naš newsletter. Registracija za koju morate poslati je e-mail adresu i dati pristanak na primanje biltena, ne može stupiti na snagu dok ne potvrdite vezu s prijavom koju ste primili putem e-pošte. Da bismo Vam pružili ciljanu informaciju u newsletteru za koju ste posebno zainteresirani, mi ćemo Vam dati besplatnu registraciju kako bi napravili ravnomjerne informacije o specifičnim interesima, ključnim datumima, lokacijama i regijama i slično.

Na svakom newsletteru koji ćete primiti pronaći ćete sve informacije potrebne za otkazivanje pretplate na newsletter. Za više informacija o našim biltenima molimo da nas kontaktirate na office@remove-this.bretanide.hr . Drago nam je što Vam možemo pomoći.
 

Prijenos na treće strane / obveze prerađivača

Vaši osobni podaci mogu nam dati

  • unutar grupe uzimajući u obzir dopuštenu uporabu,
  • (npr. za naše elektronsko oglašavanje u obliku biltena) koji su se obvezali poštivati ​​primjenjive standarde zaštite podataka ili


prenose. Ako nije u skladu s europskim standardima zaštite podataka - na primjer jer standardne ugovorne odredbe, odluke o adekvatnosti ili certifikati nisu zajamčeni u konkretnom slučaju - obavijestit ćemo Vas na vrijeme i dobiti potrebne suglasnosti od Vas. Za daljnje informacije molimo da nas kontaktirate na office@remove-this.bretanide.hr.
 

Kolačići i usluge praćenja

Koristimo kolačiće, koji su mali elementi teksta koji se koriste za pohranu informacija u web preglednicima. Kolačići se prepoznaju tijekom Vašeg sljedećeg posjeta našoj web stranici i znatno doprinose ubrzavanju učitavanja i omogućavaju Vam korištenje naših ponuda. Vaši podaci prepoznati i pohranjeni pomoću kolačića koriste se za Vaše priznanje, ali i za analizu ponašanja korisnika. Bit ćete pohranjeni na poslužitelju dotičnog pružatelja usluga koji se obvezao kao procesor da se pridržavamo važećih standarda zaštite podataka.

Nakon što posjetite našu web stranicu, kolačići ostaju pohranjeni na Vašem uređaju, osim ako od početka ne odbijete ili ne aktivno izbrišete kolačiće. Onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost naših web stranica. Sprečavanje kolačića možete spriječiti odgovarajućom postavkom vašeg softvera preglednika. Međutim, napominjemo da u ovom slučaju možda nećete moći koristiti sve značajke naše web stranice. Možete također spriječiti Googleu prosljeđivanje podataka koje generira kolačić i povezane s Vašom upotrebom web stranice (uključujući vašu IP adresu), kao i obradom tih podataka od strane Googlea pomoću preglednika dostupnog na web stranici google.com. Preuzmite i instalirajte dodatak. Međutim, dodatak je dostupan samo za određene programe preglednika.

Također koristimo sadržaje treće strane na našoj web stranici kako bismo našu web stranicu učinili što je moguće informativnijom i praktičnijom. To uključuje npr. Google karte ili Youtube. Ovi pružatelji treće strane dobivat će vašu IP adresu iz tehničkih razloga. Nemamo utjecaja na korištenje ovih podataka od strane pružatelja treće strane. U tom smislu upućujemo na izjave o privatnosti dotičnog pružatelja usluga.

Koristimo Google Analytics, uslugu web analitičke usluge Google Inc. 1600, Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google") Google Analytics koristi kolačiće, a informacije o ponašanju korisnika koje generira kolačić općenito se prikupljaju Google poslužitelj u Sjedinjenim Državama prenosi se i pohranjuje tamo, a njegova IP adresa je ranije skraćena unutar Europske unije i time anonimizirana ili barem pseudonimizirana. Samo u iznimnim slučajevima, puna IP adresa prenosi se na Google poslužitelj u SAD-u i ondje skraćen.

Google koristi ove informacije kako bi procijenio Vašu upotrebu web stranice, sastavljao izvješća o aktivnostima na web stranici i pružio drugim uslugama vezanim uz aktivnost web stranica i korištenje interneta operateru web sučelja. IP adresa koju Google Analytics pruža kao dio Google Analyticsa neće se spojiti s drugim Googleovim podacima. U tom kontekstu, imajte na umu i pravila o privatnosti Googlea, a posebno informacije dostupne u sljedećim dvama vezama:

Facebook društvene dodatke upotrebljavamo s društvene mreže Facebook, koje upravlja Facebook Ireland Limited, 4 trga Grand Canal Dublin 2, Irska i Facebook Inc., 1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA 94303, SAD. Ti su dodatke gumbe koje Facebook koristi da bi vidio tko zove našu web stranicu. Ako je posjetitelj također registriran i prijavljen na Facebook kao korisnik, također se pohranjuju daljnje informacije iz Facebooka. Zbog tehničkih razloga Facebook prima vašu IP adresu. Nemamo utjecaja na korištenje ovih podataka putem Facebooka. U tom smislu upućujemo na izjave o privatnosti tvrtke Facebook, a posebno informacije dostupne na sljedećem linku:

Također vam daje informacije o tome kako pomoću preglednika blokirati društvene dodatke za Facebook.
 

Kontakt

U svakom trenutku možete zatražiti besplatne podatke o Vašim osobnim podacima. Kao nositelj podataka imate i pravo na opoziv, informiranje, brisanje, ispravljanje, ograničavanje i prijenos osobnih podataka, ukoliko ne postoji zakonska obveza zadržavanja s naše strane.

Posljedice ukidanja: Pseudonimizacija osobnih podataka

Za više informacija o Vašim pravima kao žrtvi molimo da nas kontaktirate na office@bretanide.hr. Drago nam je što vam možemo pomoći.
Za pritužbe, Nadzorno tijelo je Agencija za zaštitu osobnih podataka (Martićeva ulica 14, 10 000 Zagreb).
 

Drugo

Implementirali smo organizacijske i tehničke zaštitne mjere koje kontinuirano vrednovamo i prilagodujemo kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke koje pohranjujemo i obrađujemo.

Zadržavamo pravo da u bilo kojem trenutku izmijenimo tu politiku privatnosti i prilagodimo se novim dostignućima. Nova verzija vrijedi iz odredbe na našoj web stranici. Trenutačna verzija pravila o privatnosti dostupna je u bilo kojem trenutku na web stranici https://www.bretanide.hr/politika-privatnosti/, našu imprint na: http://www.bretanide.hr/impresum/.
 

Ponovni marketing

Ova web stranica koristi alate za remarketing. Google, Facebook i ostale treće strane oglašavaju na web stranicama na Internetu i koriste kolačiće kako bi poslužili oglase na temelju prethodnih posjeta korisnika na našoj web stranici.

Primjenjuju se propisi o zaštiti podataka dotičnih tvrtki. Na sljedećim povezanim stranicama možete saznati više o privatnosti partnera za ponovni marketing, kao i njihove postavke za oglašavanje na temelju interesa:

Google LLC (SAD): pravila o privatnosti ili postavke oglašavanja na temelju interesa

Facebook Ireland Ltd. (Irska): pravila o privatnosti ili pravila kolačića ili postavke za oglašavanje na temelju interesa

Google neće povezati Vašu IP adresu s drugim Googleovim podacima bez vašeg posebnog pristanka. Možete isključiti upotrebu kolačića od strane Googlea postavljanjem softvera preglednika u skladu s tim na stranici www.google.de/policies/technologies/ads/ i pritiskom na gumb "isključivanje". Alternativno, možete onemogućiti upotrebu kolačića treće strane tako što ćete posjetiti stranicu za isključivanje mreže Inicijative za mrežno oglašavanje na www.networkadvertising.org/choices/.