Jetzt Traumurlaub buchen
-
+
-
+
Cijene i
raspoloživost

Dolazak i položaj

Bretanide Sport & Wellness Resort je smješten u mjestu Bol na otoku Braču koji se nalazi između Splita i otoka Hvara. Do hotela možete Avionom od/do Austrije i Njemačke, s BRETANIDE busom od/do Graza kao i sa autom do Splita i naknadno trajektnim ili katamaranskim linijama na otok Brač.

Položaj >>

 

Dolazak avionom

Direktnim letom iz Austrije - zračnih luka: Beč, Graz i Linz, možete svake subote udobno i za samo 1h i 30 min. stići do Hotela Bretanide Sport &Wellness Resort-a. 

NOVO u 2021.g. - direktni letovi na otok Brač iz Düsseldorf i Berlin-a.

Nadalje postoji opcija dolaska avionom iz Beča za Split. Dalje s trajektom na otok Brač do Supetra i zatim busom ili taksijem do Bola.

Iz Njemačke do otoka Brača možete avionom do Splita. Dalje s trajektom na otok Brač do Supetra i zatim busom ili taksijem do Bola.

Dolazak avionom iz/u Austriju >>

Dolazak avionom iz/u Njemačkoj >>

Plovidbeni red za katamaran >>

 

 

Dolazak busom

Osim toga GRUBER Reisen nudi izravne autobusne linije Bretanide busa od 21.05. - 02.10.2021 na otok Brač. Time je udoban i jednostavan dolazak zajamčen.

Dolazak busom od Graza- od Glavnog kolodvora svakog petka u ca. 22:00 h - ostale stanice su na upit. Rano ujutro dolazak u Split te prijevoz s trajektom za Supetar. Dalje se vožnja nastavlja do Bretanide Sport & Wellness Resort-a i dolazak na doručak.

Dolazak busom >>

 

Dolazak autom

Autocesta do Splita je u potpunosti dovršena. Dolazak autom do Splita te zatim mnogobrojnim trajektnim linijama do Supetra. Od Supetra ponovno autom do Bola.

Plovidbeni red trajekt >>

Planer >>

Dolazak avionom

Dolazak avionom

Izravni letovi svake subote od/do Austije- Jednostavno i udobno za sat vremena na otok Brač.

Detalji

Dolazak busom

Dolazak busom

Izravno s BRETANIDE autobusom od/do Austrije na otok Brač - jednostavan i udoban način putovanja.

Detalji