Provjeriti raspoloživost i izvršiti rezervaciju

Dolazak i položaj

Bretanide Sport & Wellness Resort je smješten u mjestu Bol na otoku Braču koji se nalazi između Splita i otoka Hvara. Do hotela možete Avionom od/do Austije i Njemačke, s BRETANIDE busom od/do Graza kao i sa autom do Splita i naknadno trajektnim ili katamaranskim linijama na otok Brač.

Položaj

 

Dolazak avionom

Direktnim letom iz Austrije - zračnih luka: Beč, Graz i Linz, možete svake subote udobno i za samo 1h i 30 min. stići do Hotela Bretanide Sport &Wellness Resort-a. 

Nadalje postoji opcija dolaska avionom iz Beča za Split. Dalje s trajektom na otok Brač do Supetra i zatim busom ili Taxiem do Bola.

Iz Njemačke do otoka Brača možete avionom do Splita. Dalje s trajektom na otok Brač do Supetra i zatim busom ili Taxiem do Bola.

Dolazak avionom iz/u Austriju

Dolazak avionom iz/u Njemačkoj

 

Dolazak busom

Osim toga GRUBER reisen nudi izravne autobusne linije Bretanide busa od 13.06.-13.09.2014. na otok Brač. Time je udoban i jednostavan dolazak zajamčen.

Dolazak busom od Graza- od Glavnog kolodvora svakog petka u ca. 22:00 h - ostale stanice su na upit. Rano u jutro dolazak u Split te prijevoz s trajektom za Supetar. Dalje se vožnja nastavlja do Bretanide Sport & Wellness Resorta i dolazak na doručak.

Dolazak busom

 

Dolazak autom

Autocesta do Splita je u potpunosti dovršena. Dolazak autom do Splita te zatim mnogobrojnim trajektnim linijama do Supetra. Od Supetra ponovno autom do Bola.

Trajektna linija

Planer

Dolazak autom

Dolazak autom

Autocesta do Splita je u potpunosti dovršena. Od Splita dalje trajektom na otok Brač.

Detalji

Dolazak busom

Dolazak busom

Putovanje udobno autobusom od/do Graza..

Detalji

Dolazak avionom

Dolazak avionom

Izravni letovi svake subote od/do Austije- Jednostavno i udobno za sat vremena na otok Brač.

Detalji