Jetzt Traumurlaub buchen
-
+
-
+
Cijene i
raspoloživost

Dolazak i položaj

Bretanide Sport & Wellness Resort je smješten u mjestu Bol na otoku Braču koji se nalazi između Splita i otoka Hvara. Do hotela možete Avionom od/do Austrije i Njemačke, s BRETANIDE busom od/do Graza kao i sa autom do Splita i naknadno trajektnim ili katamaranskim linijama na otok Brač.

Položaj
 

Dolazak avionom

Direktnim letom iz Austrije - zračnih luka: Beč, Graz i Linz, možete svake subote udobno i za samo 1h i 30 min. stići do Hotela Bretanide Sport &Wellness Resort-a. 

Dolazak avionom iz/za Austriju

Nadalje postoji opcija dolaska avionom iz Beča za Split. Dalje s trajektom na otok Brač do Supetra i zatim busom ili taksijem do Bola.

NOVO u 2021.g. - direktan let na otok Brač iz Düsseldorf-a.

Iz Njemačke do otoka Brača možete avionom do Splita. Dalje s trajektom na otok Brač do Supetra i zatim busom ili taksijem do Bola.

Dolazak avionom iz/za Njemačku
 

Dolazak busom

Osim toga GRUBER Reisen nudi izravne autobusne linije Bretanide busa od 28.05. - 02.10.2021 na otok Brač. Time je udoban i jednostavan dolazak zajamčen. Dolazak busom od Graza- od Glavnog kolodvora svakog petka u ca. 22:00 h - ostale stanice su na upit. Rano ujutro dolazak u Split te prijevoz s trajektom za Supetar. Dalje se vožnja nastavlja do Bretanide Sport & Wellness Resort-a i dolazak na doručak.

Dolazak busom
 

Dolazak autom

Autocesta do Splita je u potpunosti dovršena. Dolazak autom do Splita te zatim mnogobrojnim trajektnim linijama do Supetra. Od Supetra ponovno autom do Bola.

Plovidbeni red trajekt

Plovidbeni red za katamaran

Planer

Dolazak avionom

Dolazak avionom

Izravni letovi svake subote od/do Austije- Jednostavno i udobno za sat vremena na otok Brač.

Detalji

Dolazak busom

Dolazak busom

Izravno s BRETANIDE autobusom od/do Austrije na otok Brač - jednostavan i udoban način putovanja.

Detalji