Jetzt Traumurlaub buchen
-
+
-
+
Cijene i
raspoloživost

Tenis

Uređen teniski centar s 5 piješćanih teniskih terena dostupan je u BRETANIDE Sport & Wellness Resort. Provedite odmor u prekrasnom okruženju kao hobi igrač ili za pripreme za prvenstvo i kombinirajte ga sa zabavnom igrom u našem odmaralištu.

Ljubiteljima tenisa svih dobnih skupina i razina  nudimo sjajan program. Grupe također mogu rezervirati teniske terene prije dolaska.

Austrijska teniska škola „Dr. Hannes Zischka „ jedna je od najuspješnijih organizatora kampa na svijetu, brine sve ljubitelje tenisa hotela Bretanide - i one  koje će zajamčeno  tijekom odmora to i postati!

Doprinos tome osim odlične ponude i cijene bilježi svakako i iskusan trener Oliver Janković (USPTR,OTS) sa svojom ekipom, koja iz godine u godinu modernom metodikom i velikim zalaganjem, uspijeva spojiti individualni napredak i zabavu svakog gosta. Više informacija o našem teniskom treneru: https://www.tennisschule-bol-oliver.com.hr/

Rezervirajte teniske terene u BRETANIDE za goste koji nisu u hotelu - Tenis u Bolu - otok Brač:
Naše teniske terene mogu rezervirati i osobe koje nisu gosti hotela za 12 EUR po satu. Jednostavno kontaktirajte recepciju Bretanide.

Kontakt Tenis

Učitelj tenisa Marin

Teniski teren

Teniskih terena