Jetzt Traumurlaub buchen
-
+
-
+
Cijene i
raspoloživost

Njega tijela

Body Piling
Osvježavajući potpuni aromatični peeling tijela ostavlja kožu nezaboravno glatkom i mekom. Zahvaljujući čarobnoj kombinaciji esencijalnih ulja koja hrane kožu te ljekovitoj morskoj soli. Idealan tretman za instant odmor i osjećaj svježine i lakoće postojanja.

Body Wrap
Zamatanje tijela u aromatično „blato“ izrađeno na bazi morskih algi, pojačano hrani i njeguje kožu te snažno stimulira cijeli organizam na regeneraciju i pomaže kod intenzivne detoksifikacije.

Njega leđa
Tretman leđa za oštećenu i problematičnu kožu. Tretman za regeneraciju te protiv starenja kože koji uključuje blago čišćenje leđa, duboki piling s esencijalnim uljima i ljekovitim biljem, dubinsko čišćenje kože, visoku frekvenciju, opuštajuću masažu leđa, ramena i vrata, vitaminsku masku za oporavak, poboljšani elasticitet i tonus kože, individualno prilagođen aromaterapijski tretman, te hidratantnu njegu leđa.

Rejuvenating Aroma Care
Peeling od esencijalnih hranljivih ulja i ljekovite morske soli, popraćen zamatanjem tijela prema individualnom aromaterapijskom programu za detoksifikaciju, njegu i oživljavanje kože. Dodatna harmonija postiže se završnim 30-minutnim utrljavanjem prvoklasnih esencijalnih ulja kako bi koža bila savršeno glatka i meka. Posebno preporučljivo prije i poslije izlaganja suncu te prije početka anticelulitnih tretmana i uvijek kada Vam je potrebno
dodatno osvježenje i energija.

Body Balance
Aromatični peeling tijela, praćen odgovarajućim aromaterapijskim tretmanom prema individualnim potrebama, željama i zamatanjem tijela, plantarna refleksologija, sve popraćeno regenerirajućom shiatsu masažom koja će ukloniti energetske blokade i udahnuti Vam novi duh, polet i svježu energiju.

Bretanide Refresh
Aromatični peeling tijela, praćen odgovarajućim aromaterapijskim tretmanom prema individualnim potrebama i željama i zamatanjem tijela, kozmetička masaža lica za ljepotu i sjaj tena, sve popraćeno WB specijalitetom: četveroručnom opuštajućom masažom cijelog tijela, šaka i stopala.

Limfna drenaža
Limfna drenaža je tehnika masiranja, koja ima za cilj postići ravnotežu tijela i tjelesnih tekućina. Limfna drenaža se posebno preporučuje kod nagomilanih bjelančevina i voda u stanicama. Tehnika: blagim kružnim i stiskajućim masažnim zahvatima, se odstranjuju zastoji i otrovi u Vašem tijelu.

Body Piling

Body Piling

Njega leđa

Njega leđa