Provjeriti raspoloživost i izvršiti rezervaciju

Priopćenja za tisak

Na ovoj stranici pronaći ćete aktualne vijesti, zanimljiva i iscrpna izvješća te ekskluzivne slike i video materijal o hotelu BRETANIDE Sport & Wellness Resort kao i priopćenja za tisak, izvješća  o dodjelama nagrada i dr. 

Hotel „BRETANIDE Sport & Wellness Resort“ od 2002. povezuje austrijski hotelijerski standard s dalmatinskim ozračjem.

Za opušten, a ujedno i aktivan godišnji odmor na vjerojatno najljepšem predjelu hrvatskog Jadrana. Tamnoplavo, kristalno čisto more koje se stapa sa snježno bijelim šljunčanim plažama i gustim, mirisnim borovim šumama koje ovdje sežu sve do mora i pružaju ugodnu i prirodnu sjenu i po najvećim vrućinama samo su dio kulise godišnjeg odmora. 

Dobrodošli u skroviti hrvatski raj za godišnji odmor iz snova!

Multimedijalni

Priopćenja za tisak

Nagrade

  • TUI TOP QUALITY 2015
    BRETANIDE Sport & Wellness Resort dopušteno ukrašavanje Od 2015. pečatnjak "TUI Top Quality 2015". Samo 250 najpopularnijih hotela s TUI primiti ovu nagradu. Hoteli su izazvali na temelju ankete o zadovoljstvu gostiju, što je za zadovoljstvo na skali od 0 do 10 bar. 8,7 ili više.

  • Holiday Check Award 2014
    Hotel BRETANIDE Sport & Wellness Resort spada među najomiljenije svjetske hotele u području „kupališnog odmora“, što potvrđuje i osvojena nagrada „HolidayCheck Award 2014“.

  • ITS RED Star Awards 2013
    Hotel BRETANIDE Sport & Wellness Resort izabran je u TOP TEN među 100 najomiljenijih hotela ITS diljem svijeta. Hotel je preporučilo na tisuće zadovoljnih gostiju.

Priopćenja za tisak

Priopćenja za tisak

Vijesti

Vijesti