Jetzt Traumurlaub buchen
-
+
-
+
Cijene i
raspoloživost

Sobe

BRETANIDE Sport & Wellness Resort nudi izbor od 27 suiteva****,  129 Superior soba**** i 131 standardnih soba*** (također obiteljske sobe i low cost sobe), koji su vrlo lijepo i moderno opremljeni.

U uređenom vrtu Bretanide i na poznatom šetalištu od Zlatnog rata do Bola nalaze se drveća i razno grmlje. Dominikanski svećenici su uz šetnicu zasadili borove, kako bi osigurali prvoklasnu hladovinu kao i romantičnu atmosferu. Zbog navedenog raslinja, naše sobe ne mogu imati otvoreni pogled na more.

 

27 Suiteva ****

Novi paviljon 6 raspolaže s 25 Juniorsuiteva i 2 Seniorsuita: tuš/wc, klima/grijanje, sušilo za kosu, telefon, SAT TV, sef, hladnjak, sve s balkonom, s tim da drugi i treći kat imaju pogled na more. Paviljon ima ukupno tri kata uz mogućnost korištenja dizala.

Juniorsuiteva
34 m² min. 2 odraslih, max. 2 odraslih i 2 djece

Seniorsuiteva
60 m² min. 2 odraslih, max. 2 odraslih i 2 djece

 

131 Standardnih soba ***

Obnovljene sobe (jednokrevetne, dvokrevetne, obiteljske, low cost): tuš/WC, klima/grijanje, sušilo za kosu, telefon, SAT/TV, sef, hladnjak, većina soba je s balkonom/terasom, djelomično: pogled more. Sve sobe su za nepušače. Na balkonu/terasi – dozvoljeno je pušiti.

Dvokrevetna soba
Minimalna okupiranost = 1 odrasla osoba + 1 dijete, maksimalna okupiranost = 2 odraslih+ 1 dijete (2 -16 godina)

Jednokrevetna soba
Okupiranost :1 osoba

Low cost sobe
Ograničeni broj standardnih soba bez balkona s punim paketom usluga, po vrlo atraktivnoj cijeni. Posebni zahtjevi gostiju se ne uvažavaju. Max. 2 osobe u sobi.

Obiteljske sobe
Typ A: dvokrevetna i jednokrevetna soba, tuš/WC max. 2 osobe i 1 dijete max 3 odrasle osobe
Typ B: 2 povezane dvokrevetne sobe, 2 x tuš/WC, min. 2 odraslih + 2 djece, max. 3 odraslih + 2 djece
Typ C: dvokrevetna soba i kaučom na razvlačenje za 2 djece, max. 2 odraslih + 2 djece

 

129 Superior sobe****

Sve Superior sobe (cca 18 do 27 m²) nalaze se u paviljonu 1 (s dizalom) i u paviljonu 4 (bez dizala) i opremljene su sa kupatilom sa tušem, odvojenim WC-om, Klima/grijanje, sušilo za kosu, telefon, Internet, SAT/TV, sef, hladnjak, pretežito balkon ili terasa, fotelja na izvlačenje ( cca 80 x 190 cm) kao dodatni ležaj za djecu do 15,9 god.

NOVO obnovljene  Superior sobe **** za veći standard. Paviljon 4 u potpunosti je obnovljen za vas tijekom zime 19/20, kao i paviljon 1  zimi 18/19.
Kliknite ovdje da biste vidjeli raspored soba.

Sve sobe su za nepušače.
Na balkonu je dopušteno pušiti (osim u paviljonu 4).

Dvokrevetna soba

Dvokrevetna soba

Superior Soba

Superior Soba

Juniorsuiteva

Juniorsuiteva

Seniorsuiteva

Seniorsuiteva