Jetzt Traumurlaub buchen
-
+
-
+
Cijene i
raspoloživost

Biciklističke i planinarske ture

Slikovita okolica Brača idealna je za sve vrste izleta. Planinarenje i vođene ture biciklom s različitim stupnjevima zahtijevnosi također su u ponudi kao i razgledavanje i tematski izleti.
 

Iznajmljivanje bicikla & vođene biciklističke ture

Besplatna upotreba  10 sati tjedno uključena je u cijenu smještaja. Na raspolaganju Vam stoje razne bicikle kao npr. brdska, damska i dječja bicikla, kao i bicikla sa sjedalicom za djecu

Model Tip Oprema
Cube Aim sl mtb hardtrail Shimano Deore
Cube Cross trekking bike Shimano Deore
Cube access mtb hardtrail  
Cube aim mtb hardtrail  

Svaki dodatni sat: 10 Kn (cca. € 1.50)
1/2 dana: 30 Kn(cca. € 4.50)
1 dan: 50 Kn (cca. € 7,-)

Na raspolaganju su i električne bicikle koje se mogu unajmiti:

Model Type Oprema Cijena Cijena
Cube reaction race e-mtb hardtrail Shimano Deore xt 4 sata: Kn 150 (ca € 20.-) 1 dan: Kn 250 (ca € 34.-)
Cube cross pro e-trekking bike Shimano Deore 4 sata: Kn 150 (ca € 20.-) 1 dan: Kn 250 (ca € 34.-)

Nadalje nudimo najmanje 3 vođene biciklističke ture tjedno u raznim kategorijama zahtjevnosti, na kojima se spajaju sport, zabava i kultura . Male ture razgledavanja vode oko mjesta Bola, dok će ljubitelji prirode na otoku Hvaru poznatom i kao otoku „lavande“i "otok sunca" svakako uživati, a oni koji vole visine, doživjeti će pravi  izazov  na 778 m visokom brdu Vidova Gora,  s kojeg se pruža prelijep pogled od kojeg zastaje dah.

Tko ipak u vlastitom aranžmanu želi upoznati otok, može i to uz pomoć GPS – sustava. Korištenje GPS-a te prijevoz brodom ili autobusom se naplaćuje.
 

Planinarske ture

Uz biciklističke, u ponudi su i vođene planinarske ture. Razgledavanje biljaka- šetnja unutar i izvan hoteskog naselja, u kojoj ćete upoznat biljni svijet otoka Brača, dok planinari mogu osvojiti najvišji vrh svih jadranskih otoka  "Vidovu Goru"

Biciklističke i planinarske ture

Za sve one koji se ne mogu odlučiti, a zele doživjeti i jedno i drugo, onda je izlet "Zmajeva špilja" idealna. Kombinacija bicikle i planinarenja. Otkrijte svu tajanstvenost špilje sa svojim skulpturama.

 

Molimo kliknite ovdje za naše savjete

Biciklist

Biciklista

Biciklistička tura

Razgledavanje

Planinarska tura

Planinarenje