Jetzt Traumurlaub buchen
-
+
-
+
Cijene i
raspoloživost

Masaža

Break Time
Masaža glave, vrata i ramena koja oslobađa napetosti i odnosi sa sobom sav stres.

Parcijalna masaža
Dvadeset i pet minuta intenzivnog rada na problematičnom dijelu tijela, pravi izbor za Vas kod akutnih bolova i umora jer donosi trenutno olakšanje i popuštanje napetosti.

Četveroručna parcijalna masaža
Izvrstan izbor kad Vam treba pojačana masaža bolnog i umornog dijela tijela jer sinkronizirani i usklađeni paralelni rad dva masera jamči još bolji i intenzivniji anti-stres učinak.

Masaža lica i dekoltea
Izuzetno opuštajuća, prava hedonistička masaža, stimulira limfnu drenažu, otvara pore i omogućuje da koža pojačano diše, dok nježna stimulacija akupresurnih točaka smanjuje napetost u predjelu glave, vrata i ramena.

Akupresurna masaža glave
Opustite se uz ovu nezaboravno opuštajuću i istovremeno vrlo za organizam stimulativnu masažu, idealno za olakšanje od napetosti u predjelu glave te naročito kod iznenadnih glavobolja za trenutan oporavak.

Akupresurna masaža stopala
Prirodna iscjeliteljska masaža koja stimulira refleksne zone i točke na stopalima kako bi se poboljšala cirkulacija i ohrabrilo tijelo na uspostavljanje prirodne ravnoteže. Idealna kod stresa popraćenog glavoboljama, nesanicom, umorom sličnim tegobama.

Shiatsu masaža
Stimulira energetske točke pritiskom, cirkularnom kompresijom i istezanjem mišića. Cilj shiatsu masaže je da održi tijelo u dobroj zdravstvenoj kondiciji, ojača unutarnje organe i održi energetski tonus, te posebno prevenira stvaranje blokade u meridijanima.

Klasična (Švedska) masaža
Dizajnirana da energizira vaše tijelo stimulirajući krvožilni i limfni sustav kombinacijom pet osnovnih pokreta usmjerenih prema srcu. Idealna masaža za poboljšanje cirkulacije, eliminaciju toksina, popuštanje napetosti i duboko opuštanje.

Sportska masaža
Oporavite se brzo nakon napornog vježbanja i/li bavljenja sportom te pomozite tijelu da lakše izbaci, toksine i mliječnu kiselinu pomoću ove intenzivne sportske masaže koja će ponovo uspostaviti ravnotežu u organizmu.

Četveroručna opuštajuća masaža
Sinkronizirani rad dva masera pruža nezaboravno zadovoljstvo zahvaljujući pojačanoj eliminaciji toksina, daje Vam senzacionalan osjećaj i uzima sa sobom sav nakupljeni stres.

Četveroručna akupresurna opuštajuća masaža
Jedinstvena kombinacija klasične masaže s dva masera i akupresure pri kojoj se intenzivno vrši transmisija energije, odnosno dotok svježe i otpuštanje stare energije. Ova masaža na optimalan način duboko opušta, intenzivno stimulira cirkulaciju i limfni sustav te uklanja stres i sve popratne tegobe, dok se dodavanjem esencijalnih ulja postiže dodatna energija i harmonija.

Šestero ručna Royal masaža
Najviše što možete učiniti za sebe: intenzivni doživljaj kojim cijelo tijelo prepuštate blagotvornom udaru od glave do pete, pri čemu se posebna pozornost poklanja na energetske točke na glavi i tijelu. Masaža za posebne prilike kada su Vam potrebne dodatne količine svježe energije.

Četveroručna anti celulit masaža
Snažni, ciljani tretman koji ubrzava eliminaciju toksina i nakupljenih masnih stanica na svim kritičnim zonama, rebalansira vodu u organizmu i stimulira mikrocirkulaciju, a koža postaje napeta, glatka i blistavo zdrava.

Slim and Fit
Kombinacija body wrappinga sa Nutritive Serumom kao bazom te polusatne anti celulit četveroručne masaže sa Aroma Nutritive Massage Oil-om jamči gubitak centimetara na svim željenim mjestima, zdravu i napetu kožu te fini tonus i oblik mišića. Tretiraju se svi celulitu podložni dijelovi tijela, a posebna pozornost i vrijeme posvećuje se kritičnim zonama. Dodatak limfne drenaže i akupresure dodatno stimulira i olakšava proces detoksikacije i preoblikovanja organizma.

Tajlandska masaža
Tajlandska masaža jedinstvena je, snažna terapija koja kombiniranjem akupresure, istezanja i vježbi pasivne yoge postiže energetsko usklađivanje primatelja. Specifična manipulacija kojom maser primatelja dovodi u neke od yoga položaje djeluje na tokove energije i organizmu vraća izgubljenu energetsku ravnotežu usklađujući tijelo i um. Ovo je izuzetna holistička energetska i iscjeliteljska tehnika.

 

Četveroručna masaža

Četveroručna opuštajuča masaža

Masaža cijelog tijela

Masaža cijelog tijela

Masaža leđa

Masaža leđa