Provjeriti raspoloživost i izvršiti rezervaciju

Planinarenje i ture biciklom

Slikovita okolica Brača idealna je za sve vrste izleta. Planinarenje i vođene ture biciklom s različitim stupnjevima zahtijevnosi također su u ponudi kao i razgledavanje i tematski izleti.

Iznajmljivanje bicikla & vođene biciklističke ture

Na raspolaganju Vam stoje razne bicikle kao npr. brdska, damska i dječja bicikla, kao i bicikla sa sjedištem za djecu. Besplatna upotreba s 10 sati tjedno uključena je u cijenu smještaja.

Svaki dodatni sat:              10 Kuna (cca. € 1.50)
1/2 dana:                           30 Kuna (cca. € 4.50)
1 dan:                                50 Kuna (cca. € 7)

Nadalje nudimo najmanje 3 vođene biciklističke ture tjedno u raznim kategorijama zahtjevnosti, na kojima se spajaju sport, zabava i kultura . Male ture razgledavanja vode oko mjesta Bola, dok će ljubitelji prirode na otoku Hvaru poznatom i kao otoku „lavande“i "otok sunca" svakako uživati, a oni koji vole visine, doživjeti će pravi  izazov  na 778 m visokom brdu Vidova Gora,  s kojeg se pruža prelijep pogled od kojeg zastaje dah.

GPS

Tko pak u vlastitom aranžmanu želi upoznati otok, može i to uz pomoć GPS – sustava. Korištenje GPS-a te prijevoz brodom ili autobusom se naplaćuje. Razne ture možete vidjeti ili preuzeti ovdje

 

E - bicikle

Na raspolaganju su full suspension i gradske e-bicikle. E-bicikle je moguće iznajmiti po slijedećim uvjetima:

1 sat:          150 Kuna
4 sata:         250 Kuna
1 dan:         390 Kuna - povratak najkasnije do 19.00 sati

 

Planinarenje

Isodobno uz pješačenja u ponudi su jos i voeđne ture biciklom. Razgledavanje biljaka- šetnja unutar kompleksa i izvan u kojoj ćete upoznat biljni svijet otoka Brača, dok planinari mogu osvojiti najveći vrh svih otoka na obali "Vidovu Goru"

Planinarenje & tura biciklom

Za sve one koji se ne mogu odlučiti a zele doživjeti i jedni i drugo, onda je izlet "Zmajeva špilja" idealn. Kombinacija bicikle i planinarenja. Otkrijte svu tajanstvenost špilje sa svojim skulpturama.

 

Molimo kliknite ovdje za naše savjete

Mountainbike

Mountainbike

Planinarenje

Planinarenje

Biciklista

Biciklista