Provjeriti raspoloživost i izvršiti rezervaciju

Preporučite nas prijatelju

- i kao bonus za preporuku, dobit ćete Bretanide Wellness kupon u vrijednosti od € 100.-.
Preporučite nas, isplati se!


Proveli ste Vaš protekli odmor u Hotelu Bretanide Sport & Wellness Resort-u, pri tom uživali pa se rado još uvijek prisjećate tih lijepih dana?

Najveća pohvala za nas bila bi da lijepe dojmove i sjećanja na vaš odmor prepričate u krugu Vaših poznanika ili prijatelja te nas na taj način preporučite.

Za pobliže informacije rado Vam stojima na usluzi.

Preporučite nas prijatelju

Postupak

  • Prije nego li osoba koju ste preporučili izvrši rezervaciju, molimo Vas da ispunite online-obrazac koji se nalazi na stranici www.bretanide.at i pošaljete ga na Bretanide Sport & Wellness Resort.
  • Čim osoba iz Vaše preporuke konzumira svoj boravak, dostavit ćemo Vam putem e-pošte Bretanide Wellness kupon (valjanost kupona je 3 godine, nije prenosiv na drugu osobu, ne može se unovčiti, kupon je za jednokratnu uporabu i vrijedi za sve usluge iz ponude Wellness centra Bretanide) u vrijednosti od € 100.- (730 Kn) kojeg ćete moći iskoristiti prilikom Vašeg slijedećeg boravaka u hotelu.

Uvjeti

  • Po izvršenoj rezervaciji smještaja novog gosta iz preporuke a u trajanju od 7 noćenja, osoba preporučitelj dobiva Wellness kupon u vrijednosti od 100.- €.
  • Online obrazac koji se nalazi na stranici www.bretanide.at, mora biti ispunjen i poslan najmanje 1 dan prije rezervacije novog preporučenog gosta.
  • Osoba preporučitelj je morala barem jednom boraviti u Bretanide Sport & Wellness Resortu. Novi preporučeni gost i osoba preporućitelj ne smiju živjeti u zajedničkom kućanstvu.
  • Akcija ne vrijedi kod posebnih grupnih putovanja kao npr Fanclub putovanje grupe „Die Paldauer“.

Obrazac za kontakt Preporučite nas prijatelju

Vaši kontaktni podaci
Vaša preporuka

Preporučite nas, isplati se

Preporučite nas, isplati se

Preporučite nas prijatelju

Preporučite nas prijatelju